Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
sumeyla (23.11.2015/01:11)Yalansa seni ölesen kampotlarin hamisini apardin daqilmiwina) kiftenin hecc uzunude gormedim elebil seni illerle ac saxliblar indi adiimi çekirsen
milyonda1 oglan imkan verdiki lop lop hamisini uddu

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
SiSeRoN (23.11.2015/01:13)svetafor vara zavrata giriwde birinci ordan dunub duz getdik yadima sala bilmiremde deyilesi birwey yoxduki deyimki flan yerden kend kimi yeriydi ev magazalar salonlar vardi ama balaca balaca
sumeyla, Sen bi dene harda gorduyunu denende))))sene demedimki yalan deyirsen sadece inanmadimda tesadufe eseblewme menim vehwi piwiyim)))
Black_Attack (23.11.2015/01:18)Allaha olsem yalandan and icmerem seni gormuwem nede mirtdawmiram xestediye iwim gucum yoxdu prosta sisi soruwdu dedim movzu bu qeder uzandu
ala biweyki mende indiye qeder o didiyi kurtkadan olmiyib))))))
MiLYoNDa1oQLaN (23.11.2015/01:16)nc nc nece yalan der ee men catanda uje sen sonuncu kufteni otururdu men yaziq ne gordumki yeyemde
Yalansa seni ölesen kampotlarin hamisini apardin daqilmiwina) kiftenin hecc uzunude gormedim elebil seni illerle ac saxliblar indi adiimi çekirsen

Black_Attack (23.11.2015/01:20)uzaqdan baxib hurkdumse yaxinlawmaga cesaret etmedim
bes niye yaxinnashib avtoqraf almafun?))))

<< 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 733 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1100 / 387

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine