Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Qocalari Miyonda Bir Oglan nikine Verin Cavanlari mene

MiLYoNDa1oQLaN (28.12.2015/23:41)Sevindim Sene Gore (yalansa Bawima Daw Duwsun)
Özü beznomer yigacag bawimi yormaq istemedim
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (28.12.2015/23:46).. )
Sevindim Sene Gore (yalansa Bawima Daw Duwsun)
achmisham deyir Simushgilin evidi deyirem yoo sehv dushmusuz qayitdiki caaan ayalla yaxshi sagol ishme gucme baxe miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
kotik_motik (29.12.2015/00:01)Adun nediki?
Indi bu deqiqe ev teline zeng gelibachmisham deyir Simushgilin evidi deyirem yoo sehv dushmusuz qayitdiki caaan ayalla yaxshi sagol ishme gucme baxe
kotik_motik (29.12.2015/00:01)Men idim o.
Indi bu deqiqe ev teline zeng gelibachmisham deyir Simushgilin evidi deyirem yoo sehv dushmusuz qayitdiki caaan ayalla yaxshi sagol ishme gucme baxe
kotik_motik (29.12.2015/00:01)Nomremi deyim Sende mene sehv duw olsun evez evez.
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (28.12.2015/23:45)Qocalar cavannardan tecrübeli olur)
Kime Cavan qiz zad sehv duwse Nomresin Oturun Mene Zeng Eliyim Bawa salim onu .Qocalari Miyonda Bir Oglan nikine Verin Cavanlari mene
)<< 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 45 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1083 / 3437

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine