canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

bugun Forumun sevimLisi__________
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (08.02.2016 / 01:57)
-wowu-, Semimiyyetden gelir o soz.,sevgilim ureyim awkim demedimki seni chox istediyime gore dedim canim eger xetrive deydise defelerle uzr isteyim senden.,gedim mescidde bagiwlanilmagima gkre dua edim istemezdim xetrive deyim..
Derslerinde ugurlar..hemiwe senin uguruna sevinecem..diqqetimdesen)))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (08.02.2016 / 01:58)
Ne oldu mene yene tebi geldi deyesen))
-wowu-  -wowu- [Off] (08.02.2016 / 02:01)
SiSeRoN, Yox yox esdafurullah o ne sozdu ele deme.. Men kimemki kimise bagwlamayim. ALLAH saxlamiw.. Semimiyetine gore var ol. Halal qazanc yeyesen,ama men xowlamiram . Ne bilm. Sagol senede ugurlar olsun.. Desdeycin ALLAH olsun qurban sene
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (08.02.2016 / 02:03)
-wowu-, Chox saf birisen senden xaiw edimki birde bura gelme yaxshi canim?? Qovmuram seni.,sadece istemirem bura gelesen..ne vaxtsa istediyin neticeni elde etsen gelib yazarsanki Farid men istediyime chatdim mende sevinerem..chox yaxshi qizsann..adini bilmesem bele
-wowu-  -wowu- [Off] (08.02.2016 / 02:09)
SiSeRoN, Qadanalim bawa duwuudum sagol ALLAH ureyive gore yaxwi nedise o olsun.. Bilirem qovmursan yaxwiligma deyirsen yaxwi gunun olsun.. Men bura meqale yaziram. Ozunen razi deye,onun bolumlerin yaziram,, aradada foruma. Bele elhemdulillah ugurmda ozume gore yaxwidi, senincun olar inwallah. Men yaxwi deyilem senin gozelliyindi, insan nece davranar qarwiligin gorer ALLAH saxlamiw. Gec gelirem onsuz. Sms gelmir mene . Xowlamiram narahat olunmagmi, aama burdaki meqalleler cox beyendim qerara gelib mende yazdm,belecene
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (08.02.2016 / 02:12)
-wowu-, Hee lap yaxshi je deyimki.. amma deyimki chox sebirli adamsan)) bu xowuma geldi))chox istedim seni)))minnetdaram xow sozlere gore..
-wowu-  -wowu- [Off] (08.02.2016 / 02:15)
SiSeRoN, Xowgunun olsun qadanalim. Men sebrli. Ilk sensenki bunu deyrsen eksne sebrsizem buna gorede az qulag burmasi yememiwem. Xow soz deyende ne dedimki ALLAH saxlamiw.
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (08.02.2016 / 02:18)
-wowu-, Oldu canim..chox sag ol her sheye gore..nese lazim olsa buyurarsan
-wowu-  -wowu- [Off] (08.02.2016 / 02:36)
SiSeRoN, Canin bi bela.. Cox sagol.. Canva sagliq
EVAMELINA  EVAMELINA [Off] (08.02.2016 / 04:23)
Şeytankiz
Наверх  Cemi mesajlar: 1470

<< 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 147 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (3)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3982 / 1630