Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Реssimist89 (10.11.2015/19:26)Men sual verdim var?
Senin fikrince yoxdu?
NA94 (10.11.2015/19:27)Senin sualinin cavabi var ve yox cavabkarindan biri oldugu uchun menim sualimda bu istiqametde oldu
Men sual verdim var?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
qoyun mende ere gedimKoNCeNo (10.11.2015/19:35)Qab yumaq,yemek bishirmek,ushaga baxmaq,seherler tez dura biomek filan ne bacarirsan?))
Ozde ne bextimi baglayirsizee movzu elcilikdi korlamayinqoyun mende ere gedim
Реssimist89 (10.11.2015/19:36)Qab yumaqi sevirem ele ev isleeinde en cox sevdiyim odu yemekse yox qeti bilmirem,usaqa baxmaqi bacariram,seherde lazim olsa dururam nedi elci dusessen mene?
Qab yumaq,yemek bishirmek,ushaga baxmaq,seherler tez dura biomek filan ne bacarirsan?))

KoNCeNo (10.11.2015/19:38)esebleshende ne edirsen?
Qab yumaqi sevirem ele ev isleeinde en cox sevdiyim odu yemekse yox qeti bilmirem,usaqa baxmaqi bacariram,seherde lazim olsa dururam nedi elci dusessen mene?
<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 190

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!