💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

*__NigHTmarE_MooN__* (18.12.2019/14:25)Man ukraynali oldugumu demadim quzu...yani qarisiqdir...bir deyir ukraynada yasayir bir ela ...
Ukraynali Landini

*__NigHTmarE_MooN__* (18.12.2019/14:29)Dedin urussan?))..dedim ki yox ukrayna...qarisigam...orda yasamiram na da tam ukraynali dayilam
Axi sene kecen defe men urussan dedim . Sende dedinki urus yox ukraynaliyam .ozun dediyindi

Black_Attack (18.12.2019/10:07)Kimdise teze telefon alib yeni heyata bawliyib.
Ala o hara bu hara bu başdan gijdıllağdıKoncini görmüsən kimnənsə qorxub cəkinən yeri olsun

_K_O_T_İ_K_ (18.12.2019/19:12)Sencee Landinin etdiyi Sadelikdir ?
Kimdise teze telefon alib yeni heyata bawliyib.O birsi nikinde yeqin cox eziz hormetdi olub oncun yeni nikde sadeliy edir biaz
..
aYCaaN (18.12.2019/20:01)1.Vecsizdi
Sencee Landinin etdiyi Sadelikdir ?..

_K_O_T_İ_K_ (18.12.2019/20:14)
1.Vecsizdi3.Bakida qalir o. Sumqayitla elaqesi yoxdu. 3.Birde kohne olub yeni nikde gelib bele hokka vermesi meqsedyonludu. Men inanmiram bu zarafat xatirine olunan birweydi. Bu adam ozun saxta obraz
Ramin beZen men heqqeten onun kimliyini bilmeyi isteyurem cunki en azi Formda goz onunde edilen "pis,, sozlere adi baxmasi meni teccublendiriki burdaa elee qiz olmayibki o sozlere susaa
)) Soyus deyendeki
) Ilk defedir gorurem beLee sey.
_K_O_T_İ_K_ (18.12.2019/20:14)Men onu Soymerem hec vaxtt men guclu insanlarlaa Dalawaram O qiz gorduyum qederi ile zeyfdi... yadaa Cox bilirr Yola verir deyilenleri
1.Vecsizdi3.Bakida qalir o. Sumqayitla elaqesi yoxdu. 3.Birde kohne olub yeni nikde gelib bele hokka vermesi meqsedyonludu. Men inanmiram bu zarafat xatirine olunan birweydi. Bu adam ozun saxta obraz
.gif)
.