Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Sujetdə; Nardaran "cinayətkar ada" olaraq adlandırılıb.
Birdə sanki Ermənistanın paytaxtında keçirilən "uğurlu" əməliyyat ilə Azərbaycan Bayrağı asılıbmış kimi xüsusi səhnəcik hazırlanıb təqdim olunub. 
Mən başa düşmürəm.
Bəyəm o şanlı üç rəngli bayrağ Nardaranlılarında bayrağı deyil? Nardaran nə vaxtdan cinayətkar ada oldu?deyiş. X_mutant_X (02.12 /02:18) [1]
Elave edilmiş fayıl: (280.83 kb.)
Yüklenib: 589 defe.

Elave edilmiş fayıl: (105.74 kb.)
Yüklenib: 583 defe.
ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
Allah~Tekdi (02.12.2015/09:48)Ağanın 40 günüdü bu gün...
Kaw bu hadiseler olmazdi bu gun pire gederdik..
Düz deyirsən. ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
Allah~Tekdi (02.12.2015/09:53)İnanırsan mənədə qismət olmadı ilk dəfə bu il Aşurada iştirak etmək?
X_mutant_X, Demek olarki meheremlik girenden bu gunu gozleyirdim awura gunu qismet olmamiwdi pire getmek ...bu gunde qismet olmadi
Tausa günü yəni 1 gün Aşuradan qabaq qismət oldu Mirmövsüm Ağaya getmək planlaşdırırdım ki gecə ilə gedim Nardarana qismət olmadı bəzi səbəblərdən.
Bu gündə belə qismət olmadı. 
ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
Allah~Tekdi (02.12.2015/10:03)İnşəAllah sülh əmin amanlıq olsun gələn il qismət olar Allahın izniylə.
X_mutant_X, Umumiyetle biz ailevi butun baki pirlerini gezirik meheremlik ayinda amma nedense bilmirem Rehime xanimi ziyaret edende sanki menevi rahatliq tapirdim belkede uwaqliqdan hemiwe orani ziy
<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 978

ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!!