canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Sizce, Nardaranda neler baş verir?
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (02.12.2015 / 10:11)
Allah~Tekdi (02.12.2015/10:07)
X_mutant_X, Deyesen pirin baqlanmasini ewitmemisen?.. qanunsuz icazesis tikili olduqu aciqlandi ve imzalandi..
Yox bağlanmağı səhv informasiyadı. Nəzarətə götürülüb sadəcə. Bu atışmalara görədə pirin qarşısına hərbi texnika yeridiblərki camaat iştirak edə bilməsin mərasimdə.
Allah~Tekdi  Allah~Tekdi [Off] (02.12.2015 / 10:12)
 ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!!
X_mutant_X, Inan Allah ki tek arzu etdiyim pirin baqlanmasinin kecici olmasidir ..
~A_N_T_i_K__V_A_R~  ~A_N_T_i_K__V_A_R~ [Off] (02.12.2015 / 10:45)
 BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!!
Hele hara baxirsan nardarandaki camahatcun canlari yananlar vadiyende canun yanin get komek et sakit durur
Iki polis dord vetandaw oldu
Bunun heckime xeyri yoxdu
Polisi beyenmirsiz ama awurada bizi qoruyan polis olur
Havi sahinin dediklerine qulag asin mence
Black_Attack  Black_Attack [Off] (02.12.2015 / 10:49)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
X_mutant_X (02.12.2015/09:18)
Mən demişəm admin silib. Mövzudan kənar olduğu üçün mövzu sahibi olaraq haqqım olub sildirmişəm. Ay insan, ay bəni-adəm, SƏN İNSAN ÖVLADISAN, əşrəfi-məxluqsan! Nujenni söz başa düşmürsən. SƏNİN Kİ MƏ
nujenni)))))))
BoY-FroM-BDU  BoY-FroM-BDU [Off] (02.12.2015 / 11:05)
 .. ℓฉ iℓฉhฉ iℓℓฉ Аℓℓฉh ..
SiSeRoN (02.12.2015/11:04)
Werhleri silen hansi nikdi uze chixsin gorek
Menem :) Oxudum yazilarinizi :)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (02.12.2015 / 11:07)
SiSeRoN (02.12.2015/11:04)
Werhleri silen hansi nikdi uze chixsin gorek
de cixdi ne sozun var.idi deda ala)))
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (02.12.2015 / 11:15)
Ala gorurem burda chox sherh silmey zad kimi nito sohbetler gedir. Bilunki yaxchi oglanin dediyi ebedi ureylere hekk olunur ola bilerki onun yazdiqlarini kimse sile biler ama ureylerden hech kim sile bilmez. Indi ogul istiyiremki menim bu sherhimi kimse silsin.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (02.12.2015 / 11:16)
@Manitou@ (02.12.2015/11:15)
Ala gorurem burda chox sherh silmey zad kimi nito sohbetler gedir. Bilunki yaxchi oglanin dediyi ebedi ureylere hekk olunur ola bilerki onun yazdiqlarini kimse sile biler ama ureylerden hech kim sile
))))))))
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (02.12.2015 / 15:19)
@Manitou@ (02.12.2015/11:15)
Ala gorurem burda chox sherh silmey zad kimi nito sohbetler gedir. Bilunki yaxchi oglanin dediyi ebedi ureylere hekk olunur ola bilerki onun yazdiqlarini kimse sile biler ama ureylerden hech kim sile
Ay bəni-adəm! Korlamada mövzunu. Mövzu ilə haqqında fikrin varsa yaz yoxdusa mənim mövzuma yazıb nöş korlayırsan? Kim səni dürtdü ordaki mütləq gələk nəsə yazasan? Zəhmət olmasa get qocu əsgərliyi, igidliyi başqa mövzuda elədə. ZƏHMƏT OLMASA! Başa düşün mənim mövzuma yazmağa məcbur DEYİLSİZ.

deyiş. X_mutant_X (02.12 /15:19) [1]
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (02.12.2015 / 16:51)
Düşünün... Mənim dövlətimin rəsmi kanalı AZTV öz dövlətinin paytaxtındaki bir kəndinə "CİNAYƏTKAR ADA"deyir. Bu qədərdə şərəfsizlik olmaz dahada... Ekstremis qüvvələrə qarşı mübarizə de başa düşərəm, dövlətə qarşı çevriliş etməyə cəhd göstərən bir qrupa qarşı de başa düşərəm. Daha bir kəndə "cinayətkar ada" nə deməkdi deyirsən? Bə bre vicdansız gücə tapan Yezid!
Наверх  Cemi mesajlar: 96

<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (9)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4264 / 1335