close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Forumdan Diddiklərim Sitatlar..Məncə var-dövlətə görə evlənənlər - evinin xanımı, uşaqlarının anası, bir həyat yoldaşı olmağa yox, sadəcə kimlərəsə göstərilmək üçün əşya rolunu oynamağa gerilər. (ImAGine) Mən gedərəm o oğlana ki, bir az başı işləsin,qalanları zamanla düzələcək,ehtiyaclar vaxt keçdikcə ödənəcək...Hə...Bir də ki, İsmayıl YK və Üzeyir fanatı olmasın mümkünsə:) (Mehseti) Onsuz mən ölü kimi bir şeyəm. Kiminçün yaşayım? Kimim var ki? Var? Yoxdur məncə. Heç özüm üçün də yaşamıram. Həyatdır da. Ölümümü gözləyirəm. Bunu çox istəyirəm. Bu mənə yaxındır. (BMT13) İnsafsız, iki üzlü, yaltaq insanların ətrafında yaşaya bilmərəm..sadəcə adamı boğub dənizin dibinə apararlar... (bal_qiz) İnsan elə bir məxluqdur ki, oksigendən başqa hər şeysiz yaşaya bilər... (Ulibochka) | bal_qiz [Off] (14.01.2011 / 22:18)
|
_Bryunet_, ela mövzuduu...hetta menim dediylerimnende yazmisan
İki insan etiraf edə bilər.
1. Sırtıq insan.
2. Vicdanı dözməyən insan. (LoLiSaFoNe) Sevgi, Uğur, Yoxsa Pul ...? Uğur. Deyim niyə? Ona görə ki, mənə yuxarıdan aşağı baxanlar uğurlarımı görüb həsəd aparsınlar, mən isə nə qədər uğur qazansam da heç kimə yuxarıdan aşağı baxmayım. (ayibogan2)deyiş. _Bryunet_ (14.01 /22:26) [1] LoLiSaFoNe, onsuz sizinçün ürək sındırmaq, qab - qacaq sındırmaq kimi bir şeydir... (NeVeR_BacK_DoWN) | PisBebis [Off] (14.01.2011 / 22:31)
|
super
Cemi mesajlar: 138
<< 1 [2] 3 4 ... 14 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 653