Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (09.12.2015/21:10)Pah ee ged burdan
Indi vaxdim yoxdu axwam gelicem ayaqqabi razmeri birde doguldugu tevelludnen kankret yawini diye bilirem .ah))
deyiş. NoreN (09.12 /21:12) [1]
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (09.12.2015/21:11))))))
Pah ee ged burdan
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

NoreN (09.12.2015/21:14)He deli quyuya das atdin
Silmek ucun demedim ..gerek demezdim hec ((
KoNCeNo (09.12.2015/21:14)Tekrar biliyin xalasidi
MiLYoNDa1oQLaN, Miri deyir tekrardi forbi gelib silecey yene ged meyxanadan zaddan de belke silmedi
Silmez yenede onnan ele wey gozdirem

MiLYoNDa1oQLaN (09.12.2015/21:15)Forbiye deyecem silecey
Tekrar biliyin xalasidi Silmez yenede onnan ele wey gozdirem

NoreN (09.12.2015/21:14)Tevellüdün ve indiki yawinnan telefonunun son iiki reqemile telefon nomreni tam diyim)
Silmek ucun demedim ..gerek demezdim hec ((
Buda tekrardi?)))
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 545

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine