Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (02Gülmeli fikir olduğuyçun güldüm .2017/14:49)
guldunse dimeli razilig elametidi;))
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (02sen men fikrime gulursen?2017/14:55)
Gülmeli fikir olduğuyçun güldüm .
Leyla@Quliyeva (02orda dirnag arasi yazda2017/14:54)
Bunu pislesekde teriflesek de her iki halda Dino doyecek.ya esebden yabqisqancligdan)))
"antikvari" cixmag wertiyle;)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (02Vaxd itkisi , uşağdı zad , virtualdı , bes bunu nece anlayım? , Pervin hörmet hörmete bağlıdı.2017/14:57)
sen men fikrime gulursen?
MiLYoNDa1oQLaN (02Bele cekinme werhime gulmeye ixtiyarin var2017/15:03)
Vaxd itkisi , uşağdı zad , virtualdı , bes bunu nece anlayım? , Pervin hörmet hörmete bağlıdı.
cunki sencun yazilib,
qaldi dediyim sozlere
movzunu acan sensen
ozun ozuve movzu acmisan
bu uwaglig deyilki?
yazmisan tam semimi mende semimi fikrimi dedim
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (02Allaha şükür çekineceyim tek Allahdı , fikir bildirdün lap yaxşı , Allah canuvu sağ elesin .2017/15:08)
Bele cekinme werhime gulmeye ixtiyarin varcunki sencun yazilib,qaldi dediyim sozleremovzunu acan sensenozun ozuve movzu acmisan bu uwaglig deyilki?yazmisan tam semimi mende semimi fikrimi dedim
MiLYoNDa1oQLaN (02Amin,;)2017/15:12)
Allaha şükür çekineceyim tek Allahdı , fikir bildirdün lap yaxşı , Allah canuvu sağ elesin .
Sarkazm* (02Ulduz sen olarsan , bildünde ne üzre.2017/15:21)
Ham ulduz olub ee
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 790

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
2017/14:49)