Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Ve ona heyatimi verecem (menasiz heyatimi) inaninki sizi ayirmaq istemirem bir birnizden
MiLYoNDa1oQLaN (12.12.2015/01:17)Men getdim qal sevdaya cesaretsiz oglanlari xoslamiram.
bele ad çekmicem görücem zamanla meni kim çox sevir )Ve ona heyatimi verecem (menasiz heyatimi) inaninki sizi ayirmaq istemirem bir birnizden
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
PrOdOLJim (12.12.2015/01:19)Ne tez bezdin?
Men getdim qal sevdaya cesaretsiz oglanlari xoslamiram.
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
)))MiLYoNDa1oQLaN (12.12.2015/01:23)Bir neferin sozu birinci olmaqi sevirem ikinci varsa birincilikdende el cekirem))))))))))))))))
Ne tez bezdin?
PrOdOLJim (12.12.2015/01:26)Ele ona göre? ikinci nedi? üçüncü dördüncü besinci bele getdiyce gedir amma esas birincidi
Bir neferin sozu birinci olmaqi sevirem ikinci varsa birincilikdende el cekirem))))))))))))))))

MiLYoNDa1oQLaN (12.12.2015/01:28)Birinci kimdi?
Ele ona göre? ikinci nedi? üçüncü dördüncü besinci bele getdiyce gedir amma esas birincidi
aradaSIRADA (12.12.2015/01:29)Mende ay qiz oxumadin
Birinci kimdi?

aradaSIRADA (12.12.2015/01:31)Xahis edirem bizi tek burax
PrOdOLJim, Yo konkret yazsin el cekim))) gedim yatim

<< 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 51 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 545

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine