Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
EVAMELISSA (16Buna sen mecbur eledin, Dinoşada diremki aramız pozulsada dalaşsaqda heyif oldu2016/00:48)
Ay sağ ol . Duz tapmisan o yalan danişir.
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (16Eva seni məcbur etdiki yalan de2016/00:47)
Eva aglımı basımnan aldı mecbur qaldım, istemezdim
aldat məni
( Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
EVAMELISSA (16Başı xereb olub nə deyibki senə2016/00:49)
Dino sen ona fikir verme.3-4 gundu başi xarab olub.
DİN@R@***@@@ (16Zarafatlari ile.2016/00:51)
Başı xereb olub nə deyibki senə
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
EVAMELISSA (16Hansı zarafat2016/00:52)
Zarafatlari ile.
DİN@R@***@@@ (16Bu qeder yazdiği nedir bes ???? Day ne deyim eyyy men size.Bilmirem belkede sende zarafat edirsen.Ancaq doğrudan pis oluram.2016/00:56)
Hansı zarafat
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
DİN@R@***@@@ (16mesajlarıma niye cavab yazmırsan??, niye oxumadan silirsen?2016/00:56)
Hansı zarafat
istemirsen menle olmaqı? Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
EVAMELISSA (16Pis olma bura qedermiş demək2016/00:57)
Bu qeder yazdiği nedir bes ???? Day ne deyim eyyy men size.Bilmirem belkede sende zarafat edirsen.Ancaq doğrudan pis oluram.
(( Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (16Oxumucamda2016/01:00)
mesajlarıma niye cavab yazmırsan??, niye oxumadan silirsen?istemirsen menle olmaqı?
(( yazmada
bitdi uje!!!!MiLYoNDa1oQLaN (16Senin zarafatlarin neye getirib cixarrdiqini gorursende heeee??? Son olsun zarafat ya ciddi neise yazmağin.Meni pis veziyyete qoydun tesekkurler. Inandi dediklerine.Bu qederinde gozlemirdim.Nece inana bildi eyy sene.2016/01:00)
mesajlarıma niye cavab yazmırsan??, niye oxumadan silirsen?istemirsen menle olmaqı?
<< 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 51 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 734

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
2016/00:48)