💬 Forum
Mövzulara baxın, sual verin, fikir paylaşın və aktiv müzakirələrə qoşulun.
Son 10 mövzu
📌 heyatdan bezdim,ezabdan bezdim ve olumu gozleyenleredir sozum..
Mövzudakı mesaj sayı: 41

LarmenOFF
🕒 15.01.2011 / 00:36 · #1
heyata cetindir deyenleredir?? Sozum. Heyat neyi ile cetindir ?
Men ezabdan bezmiwem yawamaqdan olumu gozleyirem deyenleredir sozum ?
Soyleyin mene axi bu heyatda ne asanddir?
Allah bu heyata seni yaratmadiкi, padiwah olasan . Bunu anlayin bu yawam cox az bir muddetde gunew nece axsam batir ? Elecede bir vaxt bizimde yawamimiz ocur tez sonecey. Niye qeybet neycun pis duwunceler? Eh bu heyatda yawamagdan tez bezenleredir sozum
Heyatda hec bir insam ezietsiz dolanmir. Bununcunde gul ! gulкi,heyat seninle mubarizeden geri addim atsin... Larmen.gif)

_KETRIN~ZETA~CONS_OFF
🕒 15.01.2011 / 00:42 · #2
Ela sozlerdi Larmen
ama ele insanlarida qinamayaq.herden insan ele bezir ki,ruhunu olume teslim etmek isteir.olumu arzulair.ama eminem ki,olumu arzulayan insana olum 1 addim yaxinlawsa hemin kes uwurgelenerek qorxacaq.bunu ozumden deirem.chunki arzulamiwam ama ele 1 anim olub ku,olumle uzbeuz qalmiwam ve olum qorxusu meni diksindirib hemin an.heyat gozeldir,yawamaga deyer! 
LarmenOFF
🕒 15.01.2011 / 00:46 · #3
_KETRIN~ZETA~CONS_, beli can
eslinde heyat cox gozeldir men yawamagi cox sevirem hele yawim azdi ama men hemiwe mubarizelerle uzlewmeye haziram. Menimcun heyatda layiqli wexsieet olmaq vacib deyil . Tanri huzurunda sevilmey esasdir.
Tebbii olumu arzu edenler en tez qorxanlar olur. ancaq gerey bezmeyesen daima wuкur edesen..
senin menim кimi 
*____ZuZu_EmOcKa___*OFF
🕒 15.01.2011 / 02:22 · #4
duzdu bezmisem heyatdan,ne qederki bezdirenler itmeyecek heyatim ele menasiz olaraqda qalacaq..

AYAN__OFF
🕒 15.01.2011 / 02:29 · #5

Qara_Dunya_OFF
🕒 15.01.2011 / 03:14 · #6
sen coooox yaxsi qizsan insani hiss etmek olur yawin azdi ama bele anlayiram agilin yawindan boyukdur.heyat cox cetindi seni kimi nikleri gorende cata baglanir, yaxsi qizsan xhosbext ol .

Qeyri*OFF
🕒 19.01.2011 / 05:16 · #7
Cox beyendim sen duzsen .belke senin duwuncelerin bizlere layiqdir. Twk .gif)

(_Kuskun_)OFF
🕒 19.01.2011 / 05:48 · #8

Life_is_deathOFF
🕒 19.01.2011 / 08:10 · #9
Qewey sozderdi

LarmenOFF
🕒 20.01.2011 / 23:49 · #10
qeweng sozlere sizler layiiqsiz . Allah sizleri xhosbext etsin amma istemirem sizi kimi qizlarimiz umumietle sehv addim atsinlar.hecbirinizi realda tanimiram ancaq isteyirem heqqieten mehriban olaq ve xhosbext olun -
Forum faylları
Əlavə edilmiş fayl yoxdur.
Keçidlər