💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

Alt_F4 (15.12.2015/20:07)Allah arzulariva catdirsin xalogli ama inan avropada asiyalawmaq isteyir bilirsen insan hemiwe ozlerinde olmayana can atir ama bezen ozunde olanin deyer ve qiymetini bilmir
Wexsen Mennen Sohbet Gedirse Men Daha Cox Avrolada Yawamaq Isterdim.Orgenmiwem Deyirler Ev Alirsan Orda Wenqen Viza Verirler Avtomatik.Evde Baha Deyil.ucuzdu Orda.Amma Ora Gedsem Gelerey Ele Birwey ed

RoMaNTik_SeFiL (15.12.2015/22:51)Sen Lap Az Tv ninMuxbiri Kimi Daniwdine ))))
Allah arzulariva catdirsin xalogli ama inan avropada asiyalawmaq isteyir bilirsen insan hemiwe ozlerinde olmayana can atir ama bezen ozunde olanin deyer ve qiymetini bilmir

RoMaNTik_SeFiL (15.12.2015/22:51)Qaqaw Biz Avroladada Yawamiwiq Duzdu Men Balaca olan Vaxti olub Russiadada Azerbaycandada.
Allah arzulariva catdirsin xalogli ama inan avropada asiyalawmaq isteyir bilirsen insan hemiwe ozlerinde olmayana can atir ama bezen ozunde olanin deyer ve qiymetini bilmir

SiSeRoN (16.12.2015/02:44)Romantik Sefil Ancaq Deyir Tualet Yuduzdururllar Green Kard udana.
Qalib olduqdan sonra Amerikaya getməzdən öncə pulsuz Ingilis Дили kursları Sənədlərinizin hazırlanması və səfirlikdə Olan görüşünüzə hazırlıq Təyyarə biletinizin şirkətimiz tərəfindən təqdim olunması

SiSeRoN (16.12.2015/02:44)O 2000 Manatda Senin 1 Ayliq Maawin
Qalib olduqdan sonra Amerikaya getməzdən öncə pulsuz Ingilis Дили kursları Sənədlərinizin hazırlanması və səfirlikdə Olan görüşünüzə hazırlıq Təyyarə biletinizin şirkətimiz tərəfindən təqdim olunması

SiSeRoN (16.12.2015/16:30)Nem Baxda.
Alt_F4, Men hech maraqlanmadim chunki ingilis dilini bilmirem deye bawin buraxdim