💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

~_DemounT_~ (02.02.2018/20:11)Biri vardı, biri yoxdu. İt və Qurd adlı iki qardaş vardı.
ishdiyennerin 90 faizi dovlet ishindedi. mellimi, hekimi, herbichisi. bularin da hamsi bir adama ses vermeye mecburdu pashti
_K_O_T_İ_K_ (03.02.2018/17:01)Beyendim maraqli hekayedir bu hekayede Azerbaycan it cobar Rusiyadi yeqinki?)))bes qurd hansi olkedir?
Biri vardı, biri yoxdu. İt və Qurd adlı iki qardaş vardı.Bir gün qardaşlar dağ yamacı boyunca səpələnmiş qoyun sürüsünə rast gəldilər. Sevincdən və yırtıcılıq ehtirasından onların gözləri par-par parı

*SIRIUS* (03.02.2018/23:26)Russia ile elaqesi yoxdu Daxilden sohbet gedir.
Beyendim maraqli hekayedir bu hekayede Azerbaycan it cobar Rusiyadi yeqinki?)))bes qurd hansi olkedir?

*SIRIUS* (03.02.2018/23:26)Eyer bir xalqin deputati cixib deyir se ki,Mellimler mawdarinan narazidi getsinler iwden sonra Hamballiq elesinler ve Yenede deputat olaraq qalirsa + Hemen o Mellimler yenede gedib ozderin kole kimi qalmaqina ses verirse demeli ele duz elib agizdarin cirirlar.
Beyendim maraqli hekayedir bu hekayede Azerbaycan it cobar Rusiyadi yeqinki?)))bes qurd hansi olkedir?