canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Xeyirxahliq
sumeyla  sumeyla [Off] (02.01.2016 / 12:45)
nem ala
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (02.01.2016 / 20:14)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Ayin 30-u idi Yagisla karnavala getmisdiy nese wenlikden cixdiq yagis su istedi girdik yaxinliqdaki markete adamlar vardi nese novbe gozduyurdum kassada evvelce bir oglanla yaninda da bir usaq girfi hediyye aldilar birdenede belkede baci qardas idiler onlarda novbe gozleyirdi fikir verdim usaq hediyyeye baxir bacisini durtmeleyir oda eli ile sakit ol deyir qiz hardasa 3-4 de oxuyar balaca oglaninsa usaqin hardasa 4-5 yasi olar neyse goturdum usaqi qucaqima opdum dedim ne isteyirsen balaca goster xala sene alsin basin saldi asaqi bildim hediyye isteyir saticiya dedim o hefiyyenin birin buna birinde bacisina ver inanin Allaha usaq nece qacdi hediyyeni goturmekcin o qeder pis oldum nese sozum bunda yox mene en pis tesir eden saticinin sozu oldu qayidib mene deyir ki,ne bileceyler onu sen almisan dedim beyem mene lazimdi kimse bilsin...bu arada uje siz bildiz))
deyiş. KoNCeNo (02.01 /20:15) [1]
_GeRuA_  _GeRuA_ [Off] (02.01.2016 / 21:57)
KoNCeNo (02.01.2016/20:14)
Ayin 30-u idi Yagisla karnavala getmisdiy nese wenlikden cixdiq yagis su istedi girdik yaxinliqdaki markete adamlar vardi nese novbe gozduyurdum kassada evvelce bir oglanla yaninda da bir usaq girfi h
Allah ureyine gore verisn Koncis.cox pis oldum usaga gore.gor ne qeder ele usaq var
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (02.01.2016 / 22:03)
Arazıma göre maşını sattım . Ona canım da qurbandı.
Heyatı boyu qızlara milyon xercledim ama bu gün ölümlü günümdü biri de qozuna alıb soruşmur ki müalicen nece gedir. Ama Dostum qardaşım az qala her saniye soruşur.
Bilirem ki sabah bürüyün Allahın izni ile ölsem meni çiyninde daşıyacaq. Mene o qürur dünyalar qeder besdir.

İnşallah onun toyun görerem :(( Kopaqqızları biriniz Araza ere gelin de.
DerSkiY_  DerSkiY_ [Off] (03.01.2016 / 13:02)
 Kakтus və Lavinia
Xeyirxahdida menim adim))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (03.01.2016 / 15:52)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
_GeRuA_ (02.01.2016/21:57)
Allah ureyine gore verisn Koncis.cox pis oldum usaga gore.gor ne qeder ele usaq var
He mwnde pis olmusdum ki,demeli bu usaqa hediyye alinmayib esas onlarin bayramidi onlari sevindirmek lazimdi kasibciliqin uzu qara olsun
DerSkiY_  DerSkiY_ [Off] (04.01.2016 / 12:52)
 Kakтus və Lavinia
Elediyimi desem ne xeyrxahliq olacaqki)bayramda etmiwem en son
Black_Attack  Black_Attack [Off] (04.01.2016 / 13:31)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
KoNCeNo (02.01.2016/20:14)
Ayin 30-u idi Yagisla karnavala getmisdiy nese wenlikden cixdiq yagis su istedi girdik yaxinliqdaki markete adamlar vardi nese novbe gozduyurdum kassada evvelce bir oglanla yaninda da bir usaq girfi h
yagish insan adidi?
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (04.01.2016 / 13:32)
Black_Attack, Heri qardawinin adi Dawqindi)) balaca qardawida Leysandi))))))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (04.01.2016 / 13:33)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
SiSeRoN, yox bir dolu)))
Наверх  Cemi mesajlar: 74

<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3399 / 1563