Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (04.03.2016/02:32)Aha basa dusdum yaxsi yersiz zeher tulugu olmaq nece yaxsi xususiyyetdi?
Ruslar Demiw Xitrojopa Insanlara.Yalannan uze gulenlere.Sora canim Sene desin 40 uzlulere.Bir Soznen Qelbi Faiwede Bilmirsen nedi?
KoNCeNo (04.03.2016/02:37)Yox Oda yaxwi deyil.
Aha basa dusdum yaxsi yersiz zeher tulugu olmaq nece yaxsi xususiyyetdi?
Amma ele insanlar ziyan verici olmur Unutma bunu.
Ozume gore demirem Bunu Ged Istediyin Adamnan soruw bu Faktdi.
Sen Sene Yag ceken Insanlardan qorx.
Acilayanlardan deyil.
Kule giren Insanlardan.
KoNCeNo (04.03.2016/02:37)Sizde Amma eksinedi Herwey.
Aha basa dusdum yaxsi yersiz zeher tulugu olmaq nece yaxsi xususiyyetdi?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (04.03.2016/02:41)Men acidil ezvay insanlari sevmirem ele insanlar heyatda hecne elde ede bilmeyenlerdi oz aqressiyasin etrafdaki insanlardan cixmaqa calisir
Yox Oda yaxwi deyil.Amma ele insanlar ziyan verici olmur Unutma bunu.Ozume gore demirem Bunu Ged Istediyin Adamnan soruw bu Faktdi.Sen Sene Yag ceken Insanlardan qorx.Acilayanlardan deyil.Kule giren I
.gif)
_K_O_T_İ_K_ (04.03.2016/02:41)Nece yani anlamadim
Sizde Amma eksinedi Herwey.
KoNCeNo (04.03.2016/02:44)Aha sora
Men acidil ezvay insanlari sevmirem ele insanlar heyatda hecne elde ede bilmeyenlerdi oz aqressiyasin etrafdaki insanlardan cixmaqa calisir
Maraqli Fikirlerin Varmiw Sora bes
KoNCeNo (04.03.2016/02:44)Onda senin Sozunnen Bele cixir ki,Menliyivi sat yaltaq ol Yalaq ol 40 uzdu ol Yeter ki,Meqsedive cat?
Men acidil ezvay insanlari sevmirem ele insanlar heyatda hecne elde ede bilmeyenlerdi oz aqressiyasin etrafdaki insanlardan cixmaqa calisir
_K_O_T_İ_K_ (04.03.2016/02:47)Sen niye sozu dud basa dusursen kim sene deyir ki,ele ol olmaz ki,mehriban semimi olasan sozunden bele cixir ki,deyib gulen insanlarin hamsi eledi yaltaqdi ?
Onda senin Sozunnen Bele cixir ki,Menliyivi sat yaltaq ol Yalaq ol 40 uzdu ol Yeter ki,Meqsedive cat?
KoNCeNo (04.03.2016/02:50)Yox Hamsi yox.
Sen niye sozu dud basa dusursen kim sene deyir ki,ele ol olmaz ki,mehriban semimi olasan sozunden bele cixir ki,deyib gulen insanlarin hamsi eledi yaltaqdi ?
Eslinde Sen duzgun bawa duwmursen Men deyib gulen insanlari nezerde Tutmurdum.
KoNCeNo (04.03.2016/02:50)Men sene Bawqa sual verdim sen bawqa
Sen niye sozu dud basa dusursen kim sene deyir ki,ele ol olmaz ki,mehriban semimi olasan sozunden bele cixir ki,deyib gulen insanlarin hamsi eledi yaltaqdi ?
<< 1 ... 153 154 [155] 156 157 ... 354 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1106 / 954

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!