💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

KoNCeNo (09.07.2018/03:43)Ne mahnisina qulaq asirsan ay zovqsuz insan?)
Qulağımda nauşnik polnu xodda mahnı )))az səsdə mahnıya qulaq asa bilmirəmdə:))))))))

SiSeRoN (09.07.2018/03:44)Mən coolam ancaq xarici mahnılar))))))))))))))))))) rus mahnısıdı:))))))))))))))))))))))))))))
Ne mahnisina qulaq asirsan ay zovqsuz insan?)
KoNCeNo (09.07.2018/03:46)Collca))) rus dili bilirsenki rus mahnisina qulaq asirsan?))
Mən coolam ancaq xarici mahnılar))))))))))))))))))) rus mahnısıdı:))))))))))))))))))))))))))))

KoNCeNo (09.07.2018/03:49)Dagil ay dunya dagil))) 2 gundu rusiyaya gedib indi mene nagil daniwir))sen meni orta mektebde gormemisen ee rus sektorunun qizlari olurdu derdimden))) sen neyi qoyub neyi deyirsen))) derevyanka)))
Kül ağlıva mən rusca danışanda sən zabratda gəlin tutmağa çalışırdın şablon sözlərlə:)))))))))))))))))))))))

SiSeRoN (09.07.2018/03:52)Ədə yeri görüm 2 gün deyəndə məni gic gülmək tutdu:))))))))))))))
Dagil ay dunya dagil))) 2 gundu rusiyaya gedib indi mene nagil daniwir))sen meni orta mektebde gormemisen ee rus sektorunun qizlari olurdu derdimden))) sen neyi qoyub neyi deyirsen))) derevyanka)))