Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
MiLYoNDa1oQLaN (04.08.2017/22:54)Baxdim..amma men fikirlewirdimki axiri dahada maraqli olacaq..qaqaw heyaat quracaq pullanacaq..hemin ona kommek eden ishchiyede iw vererdi bir yerde iwleyib oz kohne evin alsaydi daha yaxwi olardi..
Qeşey Kino gedir Azad Azerbaycannan - "Cinayetkar" hepsxanaya aid .
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
SiSeRoN (05.08.2017/02:08)Axrna baxammadım o leytinantı bıçaqlayannan sonra Simpson
Baxdim..amma men fikirlewirdimki axiri dahada maraqli olacaq..qaqaw heyaat quracaq pullanacaq..hemin ona kommek eden ishchiyede iw vererdi bir yerde iwleyib oz kohne evin alsaydi daha yaxwi olardi..
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.! |
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
SiSeRoN (05.08.2017/02:21)Baxdim men de maraqli idi.tesiredici bir sehnede var idi.atanin paltarlari anbara qoyulanda uşag etiraz edir gedib ataninpaltarlaringetirir ve boyukleri duşunmeye vadar edir bir daha.
Simpsonun yanina qoca kiwi gelirdi aa bax onunla oglanin arvadi birde bawqasi geldi turmeye ..nese uzun sozu qisasi qaqaw oz cezasin chekdi elave verilen cezani chekmedi..
<< 1 ... 842 843 [844] 845 846 ... 1711 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (145)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2034 / 2498

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine