Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
*____ZuZu_EmOcKa___* (16.01.2011/17:42)Yaxwi ki Seide ordaymiw.
az terbiyemi pozma.ona kiyamadim seide qurutdu
.__JİJİ__ (16.01.2011/00:12)JiJi,biletle de olsa,oxuyursansa ferqi yoxdu.narahat olmayin,hec kim kesilmyecek
BDUda guya balonya sistemidi..ne vaxtan balonya sisteminde imtahanlar biletle olur..balonya testle olmalidi.bu dovletin qeraridi.yalandan goz baglamaq lazim deyil..butun uwaqlari doluyublar barmaqlari
KAMAL_BDU (16.01.2011/19:41)evvelceden diyirlerki qara ruckaynan yazmyindaaa
CIKOLATAAA, qara ruckaynan yazmaga gore 7 uwagi kesibler...hec de yaxwi deyil
KAMAL_BDU (16.01.2011/19:50)bize dediler evvelceden.dogrdanee nezaretciye gore dunen ne yazmiwam hec bilmedim.dirdirdilar
CIKOLATAAA, evvelceden deyilmiyib hec...cox menasiz sistemdi...bu ilki imtahanlarda qiymetlerimizi az yazirlar..edaletsizlikdi..zehlem gedir nezaretcilerden..oz sesleri bizden cox gelir))
__JİJİ__ (16.01.2011/10:39)bawqa universitetlerde de baloniya sistemidi.ama bilet de var.
Onda adin yigiwdirsinlar..bawqa unvrstetlerden balonyanin biletle oldugunu ewiden telebeler az qala bizi laga qoyurlar..biz mektebden testle gelirik..bele narahatdirlar testlerın uzerındeki nezareti g
KAMAL_BDU (16.01.2011/19:57)fakultede tekce bizim qrupda kesilen yoxdu diye dekan nezareti guclendirib.bawimizi qaldira bilmiriyeee
CIKOLATAAA, 3cu imtahanim bardag idiee..2 qrup birlewmiwdiy..4dene nezaretci gicgic qiwqirirlare)) hec onlari sayan yoxuydu))
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 473

.ona kiyamadim seide qurutdu