canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Küçede dilençi görende
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (10.11.2018 / 19:19)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
O gün qoşaqapının yanında bir ağsaggal kişhi hardasa olardıda 70-85 arası yaşhı , üz üzə gəldik saxladı məni . Dediki bala həkimnən gələm bütün pulumu dərmana vermişhəm evə getməgə qəpiy qalmadı , 1 manat ver gedim . Əlinə baxdımki aptekin salafanı içhindəə dərmannar , cibimdədə 5 manat pul var . Çıxardım bir manat verdim, dediki bu manat köhnədiki dəiş bunu . )
_Winanay_Yavrum  _Winanay_Yavrum [Off] (10.11.2018 / 19:22)
Kaprizni dilenci olube))))
ZuZuLyA  ZuZuLyA [Off] (10.11.2018 / 19:57)
Telebe vaxti bir yawli qadin vardi((Qara ortuye buruyurdu bawini,Sadece boyuducu eynekden gozleri gorunurdu,imkan olsaydi gozlerinide gizlederdi((Hiss edirdim utanir,Hec agzini aci sozde demirdi,26 terefde bir binanin kuncunde gizlenircesine dururdu,Mavi jaketi var idi yadimdadi,soyuq gunde duymelerini baglamiwdimda onun ucun,Oqeder zeif titrek elleri var idiki ((Qaygiya mohtac korpe kimi((Spenciyamin 1 memedi onun idi))Memed demek istemesemde ovaxt ele deyirdiler))100 manat yani.
Evdede ftre pulunu o nene ucun saxlayirdim,O qadina dilenci sozunu yarasdirmirdim hec((
Yeqin rehmete geder O qadini hec unuda bilmirem,
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (15.11.2018 / 13:53)
Bizim Milletin Dilenciside zibildi,Aristokratida.
Xalq olaraq deyerlewe bilmemiwiy hele.dilenciye pul verirsen deyir bu nedi mene manat ver,Aristokratida Dilenciden dolya alir ve ya Marwurutkada Vetenin torpaqin qoruyan esgerin yaninda diyaaq istemirler ki,Birden biti olar bit duwer filan.....

Millet olaraq Alilewmeyimiz lazimdi hele sonucda insanin insanliqina gore deyer vermeyi orgenmeliyik Pulu,Eynindeki paltari,Ve ya gorunuwune gore deyer vermek deyil esl insanliq Humanizm Butun Wuurlu varliqlarin Yerlewdiyi Tutduqu statusu qiraqa qoyub onun daxili alemin arawdirsaq onda xalq olaraq Alilelweciy.
Wohretperestlikden qacmaliyiq Cunki wohretperestlik Xerceng xesteliyi kimi birweydi yoluxub Butun Azerbaycan.

Mike Yung uzun iller evsiz olub kuce heyati yawayirmiw hec bir ne gelir nede umud yeri olmayan Mike yawamaq ucun New York metrolarinin birinde Yer alti kecidde daim mahni oxuyur kicik orkestrle Corek xerclik pullarin cixarmaqa caliwirmiw.Insanlarda onun Istedadin
...
Ardını oxu >>
deyiş. _K_O_T_İ_K_ (15.11 /13:53) [1]
Desert Rain  Desert Rain [Off] (20.11.2018 / 18:03)
 Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ...
Məktəblərə gedəndə .. xəstəxanalara gedəndə yolda polis görəndə nə hisslər keciriremse eyni )
-_____XuLiQaN_____-  -_____XuLiQaN_____- [Off] (20.11.2018 / 21:38)
 Vαrαvѕĸoy ɢeтмιreм αмα o yolα вoyυĸ ѕιмpαтιyαм vαr . !
Oturub yaninda birlikde dilenirik
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (21.11.2018 / 00:55)
Olanda komey eliyirem
exMrZarafat  exMrZarafat [Off] (21.11.2018 / 12:26)
Dilənçilərə pul vermirəm.
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [ON] (31.10.2021 / 00:26)
 ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
Pulun götürüb qaçıram)
{LaST_SprinG}  {LaST_SprinG} [Off] (02.11.2021 / 17:37)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
Yazigim gəlir...
Наверх  Cemi mesajlar: 559

<< 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 56 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4125 / 1427