Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
[WIRIN][OGLAN] (16.02.2017/22:31)dilenenlerin imkani senden.menden yaxwidi. Imaretde otururlare. Bele bir weyi men.ozumden cixarmiram heqiqeten var dinde de qeyd olunub ki dilenciye pul vermek gunahdi.
Disene ki menim yerim cehennemde rezerv olunub indiden.
[WIRIN][OGLAN] (16.02.2017/22:32)oz iwindi. Men sadece dedim
Her ne olur olsun men bu vaxta qeder dilenciye dilenene komeyliy etmisem indiden sorada edecem.
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
MiLYoNDa1oQLaN (16.02.2017/22:35)Nç etme ele o uşaqdı böyük biri olsa he belkede çörek behanesiyle alıdığı pula bashqa nese üreyi isteyeni alacaqdı((
O gün 1 uşax avtovağzalda yaxınnaşdıki "emi 5o qep ver gedim çörey alımda" tutdum elinnen dedim gel gedek maqazine 3dene çörek alıp verirem sene , dedi yoxeee. Pulu ver özüm alacam, bu uşaq çörey iste
NeFesiM__oL (01O uşağa heçne çatmıceydi onsuz.2017/00:57)
Nç etme ele o uşaqdı böyük biri olsa he belkede çörek behanesiyle alıdığı pula bashqa nese üreyi isteyeni alacaqdı((
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
MiLYoNDa1oQLaN (01Ne bilim uşaq olanda ister istemez adam bircür olur..bir elil olanda birde uşaq söz tapmır insan.2017/00:59)
O uşağa heçne çatmıceydi onsuz.
NeFesiM__oL (01Elil e pul verem.2017/01:01)
Ne bilim uşaq olanda ister istemez adam bircür olur..bir elil olanda birde uşaq söz tapmır insan.
MiLYoNDa1oQLaN (01Yaxshı edirsen savabı senin olur.2017/01:06)
Elil e pul verem.
NeFesiM__oL (01Siqaretde ala bilerdi amma .2017/00:57)
Nç etme ele o uşaqdı böyük biri olsa he belkede çörek behanesiyle alıdığı pula bashqa nese üreyi isteyeni alacaqdı((
<< 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 57 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 200

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
2017/00:57)