💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat
SuYa~*~HeSReT~*~GUL (02Ümumiyyetle pul vermirem , ne balacasına nede böyüyüne.2017/13:25)
Yox var.. Bu dəqiqə də işləyirlər qeyd etdim axı..

MiLYoNDa1oQLaN (02Mən də.. Ancaq kənardan həqiqətən ehtiyyacı olduğunu hiss etdiyimdə verirəm o da nadir olur ^))2017/13:27)
Ümumiyyetle pul vermirem , ne balacasına nede böyüyüne.
SuYa~*~HeSReT~*~GUL (02Hamının ehtiacı olan vaxd olur bunun heçbir dexli yoxdu , mence bu savab qazanmağ deil , hemin şexsleri pis verdişe öyretmeg , halal zehmetden uzağlaşdırmağdı , sen , men , o onlara pul vermesek oda mecbur gedip işlemeli olacaxki ac qalmasın.2017/13:29)
Mən də.. Ancaq kənardan həqiqətən ehtiyyacı olduğunu hiss etdiyimdə verirəm o da nadir olur ^))

MiLYoNDa1oQLaN (02Bunların qarşısın almaq üçün biz cılız qalırıq ..Çünki onlar həqiqətən də ayri Mafia deyim də, Mafiadır.. Əslində var həqiqətən ehtiyyacı olanlar. Şahid də olmuşam. Nə bilim..2017/13:33)
Hamının ehtiacı olan vaxd olur bunun heçbir dexli yoxdu , mence bu savab qazanmağ deil , hemin şexsleri pis verdişe öyretmeg , halal zehmetden uzağlaşdırmağdı , sen , men , o onlara pul vermesek oda m
SuYa~*~HeSReT~*~GUL (02Ehtiyac müeyyen qederde tembellikden yaranır ,2017/13:36)
Bunların qarşısın almaq üçün biz cılız qalırıq ..Çünki onlar həqiqətən də ayri Mafia deyim də, Mafiadır.. Əslində var həqiqətən ehtiyyacı olanlar. Şahid də olmuşam. Nə bilim..

MiLYoNDa1oQLaN (02Bəzənsə fiziki qüsurların yaranmasından..2017/13:39)
Ehtiyac müeyyen qederde tembellikden yaranır ,
SuYa~*~HeSReT~*~GUL (02Onlar xaric.2017/13:40)
Bəzənsə fiziki qüsurların yaranmasından..

MiLYoNDa1oQLaN (02Mən onları nəzərdə tuturdum bayaqdan ^))2017/13:42)
Onlar xaric.
SuYa~*~HeSReT~*~GUL (02Bunu bayağdan dedaa , ),2017/13:42)
Mən onları nəzərdə tuturdum bayaqdan ^))

MiLYoNDa1oQLaN (02Satira yaratmışdım öz aləmimdə)))2017/13:43)
Bunu bayağdan dedaa , ),