Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
MiLYoNDa1oQLaN (09.01.2018/12:44)Ay axmağ))))
Ogün dönərçidən çıxdım qapının ağzında balaca bir uşax qabağımı kəsdiki " Əmi 30 qəpik verdə çörəy alım , o qədər elə içdən istədiki pis oldum çıxarıp 50 qəpik verdim , pulu alıp qaçıp yolun o tayıba
Allah haminin komeyi olsun..
saqlam adam gorende eseblewrem,aciliyiram... bele wikest zad gorende ureyim aqrayir, bow buraxmiram hec vaxt
deyiş. Eksperd (11.01 /02:42) [1]
Eksperd (11.01.2018/02:39)Nə qədər dedi dəqiqləşdirəkdə
abu arena terefle duwrem bugun, axwamterefi propkadi, gordum eyaqdan elil ortayawli oqlan elinde salfetka, salfetkanin birin gotdum 1 mamat verdim, borumnende qardawdiqim (ereb)) ) 20 manat uzatdi, qa
Eksperd (11.01.2018/02:39)Bir defe 5 manat vermisam rus idi ;( qolu yox idi . Yazig basladi aglamaga.
abu arena terefle duwrem bugun, axwamterefi propkadi, gordum eyaqdan elil ortayawli oqlan elinde salfetka, salfetkanin birin gotdum 1 mamat verdim, borumnende qardawdiqim (ereb)) ) 20 manat uzatdi, qa
Manda Eli ayagi duz salamati aciliyiram.
Black_Attack (11.01.2018/15:05)deqiq diye bilmeyecem ele awaqi yuxari qulaqim ewitdiyi 4,5 defe, mwnlar yavaw yavaw gedirdi arxada qaldi ama deyirdi)
Nə qədər dedi dəqiqləşdirəkdə
Eksperd (11.01.2018/18:06)Cağdıkı)))))))
deqiq diye bilmeyecem ele awaqi yuxari qulaqim ewitdiyi 4,5 defe, mwnlar yavaw yavaw gedirdi arxada qaldi ama deyirdi)
YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.! |
<< 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 57 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 469

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.