Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Eksperd (30.03.2016/02:51)brat burax bashin,burda kim nediki sen kiminse qabaqinda ozivi apravdat eliyesen,
Eyni taraziya qoymaq sayirsanki sen bunu? Atvetin verrem sadece, wekil gordinde, kimin kimi got yerne qoydiqi aydindida) o wekli cixarmaqcun na qadar allawdim)
seni taniyan ozive gore tanusun neceki men taniram
lazim dor brooo sene hansisa kelmesinin deyeri olmiyan biri nese demeynen sene qarshi fikir deyishen dor seni istinni istiyen insanlar terefinnen tak chto zalipi
Eksperd (30.03.2016/02:51)Eliw lazım deyil yaraşmaz sene
Eyni taraziya qoymaq sayirsanki sen bunu? Atvetin verrem sadece, wekil gordinde, kimin kimi got yerne qoydiqi aydindida) o wekli cixarmaqcun na qadar allawdim)
Black_Attack (30.03.2016/02:54)biri etmeduyun herekete gore elede atnawenian olmiyan seen teretorianda qalan 3,5 senin tanumaduqun adama seni gosterib dir bu flan - iwun sahibidi, senede bu sohbet catir, bawin buraxarsan? Awaqi yuxari eyni temadi indi
brat burax bashin,burda kim nediki sen kiminse qabaqinda ozivi apravdat eliyesen,seni taniyan ozive gore tanusun neceki men taniram lazim dor brooo sene hansisa kelmesinin deyeri olmiyan biri nese de
Naysa, yuklama qoy wellensin)
**FoRbiddeN_AnGeL** (30.03.2016/02:57)Ne sohbetdi bil sora nayin yarawib nayin yarawmadiqin de
Eliw lazım deyil yaraşmaz sene
Eksperd (30.03.2016/02:59)Eliw gorushende sobet ederuk he buraxiram buraxacamda buraxmishamda)
biri etmeduyun herekete gore elede atnawenian olmiyan seen teretorianda qalan 3,5 senin tanumaduqun adama seni gosterib dir bu flan - iwun sahibidi, senede bu sohbet catir, bawin buraxarsan? Awaqi yux
Black_Attack (30.03.2016/03:01)Nen buraxmiram qaqa,
Eliw gorushende sobet ederuk he buraxiram buraxacamda buraxmishamda)
Bu prosta bun haqda basa dimay artuqduee, hamu tanyir kim kimdi kim nedi, kim nece xasiete malikdi
Oni bunu burax qardawun bugun bi babat yerde otirmiwdu, yerun melum) 82 cur baliq zad))))
Eksperd (30.03.2016/03:05)1 yaxshiya 200 dene got dushur dunyada)))
Nen buraxmiram qaqa,Bu prosta bun haqda basa dimay artuqduee, hamu tanyir kim kimdi kim nedi, kim nece xasiete malikdiOni bunu burax qardawun bugun bi babat yerde otirmiwdu, yerun melum) 82 cur baliq
1 dene o 200 deneye hec vaxt qalub gelen dore bro))
Black_Attack (30.03.2016/03:07)Qalub gelmesede en azunnan bacarduqca skb azaldmaq lazumduda )
1 yaxshiya 200 dene got dushur dunyada)))1 dene o 200 deneye hec vaxt qalub gelen dore bro))
Black_Attack (30.03.2016/03:06)Bawqa sohbet idiye qaqa, oz klentim deyildi, bawqasnun idi, lizinq mawun surur, odemyib, dovernus almiyib, oncun cixamirdi deye qiraqa mene verdi
Eksperd, bi zeng elemezsenki ay Alish ay yetim ge bir heyat uzu gor))))
<< 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 73 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1079 / 843

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.