canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

[virtualda kontur dilenmek]
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (04.01.2016 / 22:54)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Gündeliy oldugumuz virtual alemde facede ok.ru da instagramda ve ya hansisa çatda çox rastlawdigimiz bir haldi

Yazir: 1 manatdig kontur gönder senle telde daniwacam ve ya nömremi verecem
çoxvaxd yazirlarki cilpag wekillerimi gönderecem

Belelerine münasibetiniz?
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (04.01.2016 / 22:56)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Çox pis haldi bu mene eleleri yazanda mama diyeninnen pepe diyenine kimi söyürem hamisini
[Conkisde_Paradice]  [Conkisde_Paradice] [Off] (04.01.2016 / 22:58)
.......kontur dilenen görende nedense hemiwe parlament seçkileri yadıma düşür)
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (04.01.2016 / 22:59)
SeVGi___YaGMuRu (04.01.2016/22:55)
mende bu movzuda istirwm kim alar?
Gece gündüz özüm 13-reqemli wifre yigiramki belke kontur yüklendi

Bakcell e Azercell zeng eliyip dediki 1 aznlik kontur yüklürük amma bu qeder bizi bezdirme
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (04.01.2016 / 23:02)
Şifre göndermemiş yazanın bacısıyam
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (04.01.2016 / 23:03)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
Bədbaxt insanlar sadece
Edalet@  Edalet@ [Off] (04.01.2016 / 23:04)
 Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...!
Men de yanig virtual qizlara diyiremki,1 manatliq kontur gonder hecemetmin şeklin gonderim))))))))))))))))
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (04.01.2016 / 23:11)
Bidefe ok.ruya girdim teze vaxlarim idi neise axtarisa Xaçmaz yazdimki tanis olsamda qoy yaxin olsunda istediyim vaxd göre bilim
Neyse sözüm onda deil

Birine yazdim cavap gelmedi ikinci defe yazdimki "sen özüne söz vermisenki mene cavap yazmicasan?" Gördüm cavap geldiki 5 azn lik kontur wifresi gönder tanis olaq.. Didim elini alnina qoy görüm istiliyin yoxdu? Dedi bawqalariyçun yüklürsen
Mene olmaz?
Didim bu yawima kimi sen kimi qizdarnan elaqe qurmamisham senide adam bilip yazdim dilençi çixdin) neise saqol yazdim day yazmadi)

Bu yawima kimi Qizçun taniw olmaqdan ötrü kontur göndermemisem
Vapwem rle qizdarnan unsiet qurmuram

Bunuda ne bilim çürük çixacagini)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (04.01.2016 / 23:43)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
yaxshidi munasibetim.bu 9 milyonun yarsinnan coxsi dilencidide neter eliyek naqayraq.bu milletin xususiyyetidi dilenmek kimnense ummaq gozlemek lap derine gedende hammimiz dilenciyik deye menim ollara munasibetim eladi)
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (04.01.2016 / 23:50)
Virtual aleme teze qedem qoyanda ehtiras.az saytinda Doroti ve Miss_Zaqatka nikleriynen tanis olmusdum.

Sifre istemisdiler attim sora iqnor elediler. Girdim baska profil acdim ki Men kasib insanam Pulum yoxdu. Xahis edirem sene gonderdiyim konturdan 100 kontur mene at. Bele bele biwirdim ikisinde :))
Наверх  Cemi mesajlar: 140

[1] 2 3 ... 14 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3375 / 1556