canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

[virtualda kontur dilenmek]
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (05.01.2016 / 01:14)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Guya hardan gönderirdimki çox smicsene
sebebi_ISYAN_ashka  sebebi_ISYAN_ashka [Off] (05.01.2016 / 01:19)
Maa da kontur maaa da kontur.
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (05.01.2016 / 01:20)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Hayif dövlet isinde islemiremde

Allah mennen verdiyi cani ala bilmir sende ne dirsenee yene direm özünü dogrult axiri yaxsi olcey
_GeRuA_  _GeRuA_ [Off] (05.01.2016 / 01:24)
Agzinda deyirsen kontur dilenmek ay Cavid.bir insanki kontura gore ozunu sonuncu yola qoya ondan ne gozleyirsen?
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (05.01.2016 / 01:26)
_GeRuA_ (05.01.2016/01:24)
Agzinda deyirsen kontur dilenmek ay Cavid.bir insanki kontura gore ozunu sonuncu yola qoya ondan ne gozleyirsen?
He düz dirsen

Maa 50 qepiy atda
_GeRuA_  _GeRuA_ [Off] (05.01.2016 / 01:29)
MiLYoNDa1oQLaN, Haa haaa oldum gumeyden Inanirsan hec kimle danismiram deye birdeki menimki ancag wifidi deye kontur ayda 1 defe yukleyirem artig.odaki bes olur,hec yadima dusmur kontur.esas menimcun wifidi.
_GeRuA_  _GeRuA_ [Off] (05.01.2016 / 01:29)
MiLYoNDa1oQLaN, Birde isteyende utanarmismis
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (05.01.2016 / 01:31)
SeVGi___YaGMuRu (05.01.2016/01:27)
MiLYoNDa1oQLaN, zarafat edirik elbetde... ama ne vaxt lazim oldu nese de problem deil..demirem cox ama gucum catani ederem
tesekkür Yagmur bir zarafat idi sadece dediyin qarwiliglidi her zaman
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (05.01.2016 / 01:32)
_GeRuA_ (05.01.2016/01:29)
MiLYoNDa1oQLaN, Haa haaa oldum gumeyden Inanirsan hec kimle danismiram deye birdeki menimki ancag wifidi deye kontur ayda 1 defe yukleyirem artig.odaki bes olur,hec yadima dusmur kontur.esas men
Sen wifi iwdedirsen diye men kontursuz qalmaliyam? )
_GeRuA_  _GeRuA_ [Off] (05.01.2016 / 01:40)
MiLYoNDa1oQLaN (05.01.2016/01:32)
Sen wifi iwdedirsen diye men kontursuz qalmaliyam? .zloj.)
Ha ha..hec ozum qaliram vecime deyil.Cavid o gun bilirsen nolub.demeli teze nomre almisam sirket iscilerine verilir o nomre gold nomredi.mende almisam tanisligla.evvelden kontur yukledim cunki yuklemeliydim ve maraglanmamisam bu nomrenin qaydalariynan.o qeder papama mama yigdirdiki hiss etdimki balans azalir ama ele hey yigiram gorruem ki axi zeng gedir.deyirem ozliyumdeki halal olsune gor nece qenaetcil nomredi gun erzinde papama yigmaliyam tez tez isiyle elaqedar olarag gorurem ele hey zeng gedir balansida yoxlamiram sonuncu zengde balansi yoxladim gorruem biy 4.87qep balans var.sokdayam.ozum 3man yuklemisdim.dedim kim mene kontur gondeeib axi nomremi heckim bilmir.neyse goturdum baciya zeng etdim balansa baxdim 4.90qep oldu.gozumu doye doye qalmisamki bakcell deli olub,goturub baciya msj atdim oldu 4.93.uje casib qalmisam.dedim yeqin mene bakcell bonus verir sirkete gore.en son goturu
...
Ardını oxu >>
Наверх  Cemi mesajlar: 140

<< 1 2 [3] 4 5 ... 14 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3365 / 1617