canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Menim hekayem
milash  milash [Off] (07.01.2016 / 10:19)
Ola bilsin chetin heyat yashamisiniz yashamaqdasiniz. Dogrusunu biz bilmerik Allah komeyiniz olsun.
Hech inana bilmedim. Siz her problemi danishib qarshisina ise tez hasar chekirsiz, hell yolu yoxdur kimi.
Yaziqlashmaqdan,ciliz kimi gorunmekden zovq alan insanlar bele olur. Belkede bele olmagindir dostun,sevgilinin,refiqenin uzaqlashmagi. Evvel ozunu deyish bu ceheti deyish yoxsa heyat hekayesi dediyin chox uzunacaq
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (07.01.2016 / 10:31)
Kontik-motik Sene meslehetim heyattan bele tez bezme. Hele heyatıvın erken yaşlarındasan. Gözel yaşlarındasan. İniden küskün olma. Sehfdir hamı edir. Qaldıkı xesteliye Men de xesteyem En pisi ise heç haçan yaşayacam haçan ölecem deye deqiq bilmirem. Ve de Ailemin perişan olduğunu görmek parça parça edir meni. Ama ne olsun Heyattan yılmıram. Deyib gülürem, gözel iki dene dostum var onlarla eylenirem, hazırlığa falan gedirem ki İmtahan verim xarice gedim. Bele burda imtahan verdim Şirvan rayon Maliyye idaresine düzeldim işe. Yani bi sözle Heyat dünen bitti deme heyata aid hele neçe sabahın yaşanmadığını düşün. Qaldıkı burda sene kağ edenlere . Semimiyyetime inan ki o oğlanları senden yaxşı tanıyram Özleri ele yazır ki kefin açılsın. Ve sene bir dost kimi meslehet Burdakı qızları (hamısına ait deyil Bax gör sen bura gelenden hansı iki qıza daha çox sitat yazmısan onları deyirem) Çox da etibar eleme. Problemivi derdivi danışascaqsan Sabah bürüyün Açıb tökecekler ortalığa seni pis qeleme ve...
Ardını oxu >>
HisSlerin_Reksi  HisSlerin_Reksi [Off] (07.01.2016 / 10:43)
Hmmmm ) maraqli hekayen var ... sene dok catishmir ;)
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (07.01.2016 / 10:47)
HisSlerin_Reksi, Camaata lağ eleme

Ufff elim ağrıdı✋
HisSlerin_Reksi  HisSlerin_Reksi [Off] (07.01.2016 / 11:03)
Rehmettiyin_Nevesi (07.01.2016/10:47)
HisSlerin_Reksi, Camaata lağ elemeUfff elim ağrıdı✋
Laq deyil ... dok yeni musbet enrerji... yaxshi fikirler ;) cilqinliq ... ve sare
kotik_motik  kotik_motik [Off] (07.01.2016 / 11:04)
Rehmettiyin_Nevesi (07.01.2016/10:31)
Kontik-motik Sene meslehetim heyattan bele tez bezme. Hele heyatıvın erken yaşlarındasan. Gözel yaşlarındasan. İniden küskün olma. Sehfdir hamı edir. Qaldıkı xesteliye Men de xesteyem En pisi ise heç
Meslehet uchun chox sagol minnetdaram
Реssimist89  Реssimist89 [Off] (07.01.2016 / 11:08)
is_not (06.01.2016/20:19)
Burda hamı gülməlidi
Senin de gulmeli oldugunu oyrendim)
HisSlerin_Reksi  HisSlerin_Reksi [Off] (07.01.2016 / 11:12)
To o chem dumayet chelovek , to on i prityaqivayet v svoyu jizn ;) posmotri v zerkalo ulibnis ... vse budet chut - chut luchshe
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (07.01.2016 / 11:34)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Реssimist89 (07.01.2016/11:08)
Senin de gulmeli oldugunu oyrendim)
men ele bilirem o senin nikindi
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (07.01.2016 / 12:02)
HisSlerin_Reksi (07.01.2016/11:03)
Laq deyil ... dok yeni musbet enrerji... yaxshi fikirler ;) cilqinliq ... ve sare
Yeri burdan :))
Наверх  Cemi mesajlar: 109

<< 1 ... 8 9 [10] 11 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4458 / 1287