close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Xoşum gəlir.....Men sade insanlari sevirem etrafimda da hemise bele insanlar olub baxirsan dunene qeder senden dolanirdi bu gun indi bir gunesde bununcun dogub veziyyeti yaxsilasib vessalam artiq seni tanimir hetda deyerdim yarasdirmir bax bu tip insanlari bogaram..menim papamin bir dostu vardi milyaner idi demeli bu adam ne vaxt baxirsanmis bir kostyumdaymis her kesede maraqliymis ki,bu qeder pulla niye bu ozune yeni kostyum almirmis olenden sonra hami bildiki sen deme bu insan eyni kostyumdan 4-5 dest alibmis meqsedi o imis ki,demesinler gunde bir kastyum geyinir sozum onda deyil ki,geyinmesin yox sadece insanin bu qeder dusuncesine sadeliyine heyran qaldim Allah rehmet elesin ona KoNCeNo (21.11.2016/15:13)
Men sade insanlari sevirem etrafimda da hemise bele insanlar olub baxirsan dunene qeder senden dolanirdi bu gun indi bir gunesde bununcun dogub veziyyeti yaxsilasib vessalam artiq seni tanimir hetda d
Allah rehmet elesin bele insanlara | Inci-cicek [Off] (21.11.2016 / 15:16)
|
KoNCeNo (21.11.2016/15:13)
Men sade insanlari sevirem etrafimda da hemise bele insanlar olub baxirsan dunene qeder senden dolanirdi bu gun indi bir gunesde bununcun dogub veziyyeti yaxsilasib vessalam artiq seni tanimir hetda d
Heqiqeten gor nece menevi zengin insandi~Aykam~ (21.11.2016/15:15)
Allah rehmet elesin bele insanlara
AminInci-cicek (21.11.2016/15:16)
Heqiqeten gor nece menevi zengin insandi
Beli.. papam bunu danisanda bir nece gun bu haqda dusundum | Inci-cicek [Off] (21.11.2016 / 15:20)
|
KoNCeNo (21.11.2016/15:19)
Beli.. papam bunu danisanda bir nece gun bu haqda dusundum
Herden cox adi weyler insan beyninde cevriliw edir. Mende de olurInci-cicek (21.11.2016/15:20)
Herden cox adi weyler insan beyninde cevriliw edir. Mende de olur
Dogrudu | Rehmettiyin_Nevesi [Off] (21.11.2016 / 20:32)
|
Evimiz tikiləndə (həyət evidi) rəhmətlik xalam oğlu 3-4 zeytun şitili əkmişdi. Təxminen 6il olar ki bar verir öz özünə ya külək tökür ya da quruyur tökülürdü. Bu il bir türk xanımla tanış oldum bayılda qalırdı. Neyse söhbet düşende bes zeytunun faydasından danışdı. Dedi bes sençün zeytun tutması ederem rastına çıxsa alarsan. Bu il bar verende bütün hamsın verdim ona. İndi Maşallah bir gözəl tutma edib ki gəl görəsən. Əllərin dərd görməsin.
Xoşum gəldi
Cemi mesajlar: 8478
<< 1 ... 452 453 [454] 455 456 ... 848 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (73)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1023 / 404