Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
!=!DEVIL MAY CRY!=! (03.02.2017/06:50)He o bawqa. O takilmakdi. Mende yoxdu ele wey. Sadece fitretden bildiklerim var. Deyirem .....olunca ...amma sonraki pewmanciliq fayda vermir
İlk werhindki her shey sozune gore yazdim Chicek :)Baliq alib saxlamirlar dusher dushmemezliyi var .ne bilim bir shey elemirsen deyirler bunu ele dushmur bunu etmiyende . Bel tipli dushunceler mene ya
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Inci-cicek (03.02.2017/06:52)Sefler olmasa .sozunun heqiqeti bilinmezdi. Gelecekde qulaq asmagina sebeb olar. Menimde qismetimi acha bilersen?)
He o bawqa. O takilmakdi. Mende yoxdu ele wey. Sadece fitretden bildiklerim var. Deyirem .....olunca ...amma sonraki pewmanciliq fayda vermir
!=!DEVIL MAY CRY!=! (03.02.2017/06:54)Inanirsan dunen demiwem bu sozu. Dediler dava ederdin. Dedim onda bawqa variant oluceydi. Omur boyu diceyduz ew onu elden buraxdiq yaxwisi o idi. Dedim ki qoy oz bawiviz dawa deysun anliyasuz. Men hemiwe bele edirem. Mecbur etmirem hec vaxt.
Sefler olmasa .sozunun heqiqeti bilinmezdi. Gelecekde qulaq asmagina sebeb olar. Menimde qismetimi acha bilersen?)
baxiciyam men?) ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Inci-cicek (03.02.2017/06:58)Gorucusen :) metbexleri efendisi)))))
Inanirsan dunen demiwem bu sozu. Dediler dava ederdin. Dedim onda bawqa variant oluceydi. Omur boyu diceyduz ew onu elden buraxdiq yaxwisi o idi. Dedim ki qoy oz bawiviz dawa deysun anliyasuz. Men hem
!=!DEVIL MAY CRY!=! (03.02.2017/07:04)))))))
Gorucusen :) metbexleri efendisi)))))
Kakтus və Lavinia |
.gif)
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
<< 1 ... 1022 1023 [1024] 1025 1026 ... 2292 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (104)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1108 / 2631

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋