Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
NoreN (15.02.2017/21:08)optik linzalardan istifade ede bilersen . daha rahatdi . eynek problemler yaradir elave olaraq
Eyneyim burnumu sixir ( agir dertdi(
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
rusyatdan telefon getirmisəm.tanis adamdi pula ehtiyaci vardi satirdi mende aldim.lenovo vibe shot
nese uc aya yaxindi getirdiyim.bugun teli qurdaliyirdim icinde 800 e yaxin şəkil tapdim.
arvadinin sekilleri ona buna gonderen.lut alt paltarinda toy paltarinda neblim ne.bele şərəfsiz insanlar var.
normal ailedi.hec inanmadim.şoka duşdum gorende sekilleri
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_QiZzz BaZzz_ (16.02.2017/00:14)Bes onu sene satan niye silmeyib maraqlidi)
deyirem necə insanlar vareyrusyatdan telefon getirmisəm.tanis adamdi pula ehtiyaci vardi satirdi mende aldim.lenovo vibe shotnese uc aya yaxindi getirdiyim.bugun teli qurdaliyirdim icinde 800 e yaxin
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (16.02.2017/00:15)silmiş olar amma fayldan silmiyib yegin tupoylar)
Bes onu sene satan niye silmeyib maraqlidi)
<< 1 ... 1057 1058 [1059] 1060 1061 ... 2292 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (104)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1108 / 915

Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox