canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Hal hazirda ne fikilesirsen? ne haqda dushunursen?
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (11.03.2017 / 10:13)
DİN@R@***@@@ (11.03.2017/07:20)
Itirmek ve itmek
Meslehetti. Ged dersinnen olenin derdinnen ol.
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (11.03.2017 / 12:36)
Nece olacaq deye ?????
__DeFeND__YouR__SeLF__  __DeFeND__YouR__SeLF__ [Off] (11.03.2017 / 12:38)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Bele baxiram hami veteni pisliyib şikayetlenir)
Mense vetene gelmek istiyirem indi neynim?))
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (11.03.2017 / 12:47)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (11.03.2017/12:38)
Bele baxiram hami veteni pisliyib şikayetlenir)Mense vetene gelmek istiyirem indi neynim?))
Veten pis deyilki. Hami oz Vetenini sevir. Vetenin numayendeleri pisdir. Esger iş yoxdursa, hami bir birine firildaq geirse, daha neler neler olursa Vetenin gunahi ne. Bizim diyardan gozeli yox. O ki qaldi senin Vetene getme isteyin. Gezmeye gedersen. Yaşamaqa yox. Yada sen yaşadiqin yerde o qeder haqsizliq gormuş olmalisan ki, Azerbacan burdan yaxşidir deyib ora qayidasan.
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (11.03.2017 / 13:18)
 ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
Ushaqlara ne alim deye
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (11.03.2017 / 13:26)
Cox sixilirdim cox fikir edirdim

Gece yuxuma bir qadin girib tanimadiqim bir insan Yari cin Yari weytan cildine duwe duwe (ujas kinolarindaki kimi)
Mene dediki Qorxma ALLAH Seni qoruyur Peyqemer xatirine Onun Dualari qoruyur seni.

Anamin canina And olsun deyirem Atamin cani Duz sozumdu.
Yuxudan ayilanda ureyim cixirdi yerinden nece heyecanlanmiwdimsa.

Maraqlisida odu ki,o gunleri Mecide getmiwdim Coxdan idi getmirdim ALLAHA dua eledim Peyqembere dua eledim Atama Anama Dua edende gozumnen yaw geldi avtomatik ozumnen asili olmadiua eledim weytan wer menden uzaq olsun.
Heyderde yanimdaydi Namaz qilirdi Borumde geldim 2 gun sora Yuxuma girdi qadin weytan cin cilidinde Dediki sen qorxma ALLAH seni qoruyur Petqember xatirine Dualari xatiribe.
Ayallah Mocuze idi Anamin canina and olsun axwam Gormuwem yuxumda.
ALLAH Weytani cini eydi menim qarwimda Ya Rebbim cox wukur sene Ilahi seni tanimayana Lenet.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (11.03.2017 / 13:29)
Hemewe dua edende En cox yalvardiqim wey ALLAH meni weytana teslim etmesin.
ALLAH weytani eydi qarwimda.weytan diliynen geldi dedi ki,ALLAHIN Qoruqundasan sen Peyqemberin duasinda.
Qadin cildinde idi ozde.qadin daniwa daniwa Cilde duwurdu Cin,weytan cildine.
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (11.03.2017 / 14:00)
_K_O_T_İ_K_ (11.03.2017/13:29)
Hemewe dua edende En cox yalvardiqim wey ALLAH meni weytana teslim etmesin.ALLAH weytani eydi qarwimda.weytan diliynen geldi dedi ki,ALLAHIN Qoruqundasan sen Peyqemberin duasinda.Qadin cildinde idi oz
Rihil ehmer duasi oxu. Internetden ac uzunnen oxu. Yeni erebcede oxuya bilmesen. Elece yaziliwi var turk dilinde. Layin elifbasiyla. Oxu. Amma gozel olardiki qusullu olasan.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (11.03.2017 / 14:24)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
qabaga dushmey barede)))
pul para paltar zad lazimdi ollzri dushunnem indiden maya hazir vexyetde polni bayevoy olmagcun
LoVE__SToRY  LoVE__SToRY [Off] (11.03.2017 / 14:58)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
neyi gozleyirem men...
Наверх  Cemi mesajlar: 22912

<< 1 ... 1115 1116 [1117] 1118 1119 ... 2292 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (104)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1113 / 1761