Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
EVAMELISSA (18.09.2017/12:05)Bir sen qalmiwdin ay Evacik sende iliw Sensen bu yoxsa nikine hansisa nik girib cukkulduyur?
Fikirlesirem aileli xanimlar bu qeder vsxti nece ayira bilirlet bura ??? Er, uwaq, yemek, sil supur, paltar yu , maqazine get
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Kakтus və Lavinia |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
DİN@R@***@@@ (18.09.2017/18:23)Bir Allah sahiddir ki o sozu pis menada yazmamişam. Esla kimesede lağ etmek hedfimde deyil.Hec kimin sabaha siğortasi yoxdur. Burda yaxin munasibetim ele gelinlerdi ki hormetimde onlara sonsuzdu .Sadece mama Bakida olduqu ucun butun evin yuku ustumdedi deye cox yorulurdum beynimde o fikir yarandi .Lağ manasinda yazmamiwam .Mene yaxin olan butun aileli xanimlar uzurlu hesab etsin .Esla esla pis menada yazmamiwam . Umidvaram ki meni bawa duwersiz
Bir sen qalmiwdin ay Evacik sende iliw Sensen bu yoxsa nikine hansisa nik girib cukkulduyur?
Men yazanda hettda bu barede mene yaxin olan birinede dedim.... Eger meni yaxwi taniyirsinizzsa bilersizki Eva ele sey etmez 
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
Kakтus və Lavinia |
Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.! |
EVAMELISSA (18.09.2017/19:43)Eva hec qariwqani ezmezki yaziqdi))
Bir Allah sahiddir ki o sozu pis menada yazmamişam. Esla kimesede lağ etmek hedfimde deyil.Hec kimin sabaha siğortasi yoxdur. Burda yaxin munasibetim ele gelinlerdi ki hormetimde onlara sonsuzdu .Sad
<< 1 ... 1477 1478 [1479] 1480 1481 ... 2292 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (104)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1100 / 384

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!