canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Hal hazirda ne fikilesirsen? ne haqda dushunursen?
*__OTHER__WORLD__*  *__OTHER__WORLD__* [Off] (19.09.2017 / 23:27)
 Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...!
Seher durmagi
-Malena-  -Malena- [Off] (19.09.2017 / 23:39)
Bu mavilerin oglanlara yazmagin basa dusduk,qizlara niye yazir maraqlidi))
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (19.09.2017 / 23:42)
-Malena- (20.09.2017/00:39)
Bu mavilerin oglanlara yazmagin basa dusduk,qizlara niye yazir maraqlidi))
Tanimadiqin profilden gelen sms oxuma. Onda bilmeyesen kim kime yazir. Eger pis yazilar gormek istemirsense .
-Malena-  -Malena- [Off] (19.09.2017 / 23:43)
EVAMELISSA, Pis hec ne yazmiyib yaziq)yazib sizi tanimaq plar))?
NeFesiM__oL  NeFesiM__oL [Off] (19.09.2017 / 23:44)
 Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..
Beyaqki rus qadını üreyim sızıldadı onun o halına(( demeli gelib mehleye bir qapını döyür sesleyir eşhitdimki bir ağlayan qadın sesidi pencerden boyladım gördüm yox görmürem chıxdım mehleye gördüm emi gilin qapısını döyür heyetdediler ama achmırlar yarı rus yarı azeri qarshıq danışhır men qaraçı net men oğrucu net mene kömek edin qaranlıq idi sesleyiremki he ne lazımdı uzaqdan yaxınlaşhmagada cekirem ele bil ses heyetden gelir telefonun işhigin yandırdım uzaqlahsdı ordan geldi yaxınıma tam danışha bilmir dedim ne olub mene filan kesin evi lazımdı icranın evini deyir oda bizden bir az uzaqdı buna yol göstere bilmerem emi oğluda orda özün öldürürkü güneş keç içeri emime zeng eledim gelir dedim yeqin meni aldadırki baglayım qapını gedimde üreyimde pis olur bashladım basha salmagakı get maqazin var o mehleden dön ya orda kimense soruş gösterecek bu demde papa döndü melheye işiq süretileye papaya dedim bele bele apar bunu icranın evine özü apara bilmezdi işine göre yeni kimse görer maşında ...
Ardını oxu >>
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (19.09.2017 / 23:55)
-Malena- (20.09.2017/00:43)
EVAMELISSA, Pis hec ne yazmiyib yaziq)yazib sizi tanimaq plar))?
Ele olduqunu ne bildin??? Boş ver esas odur ki pis hec ne oxumamisan
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (20.09.2017 / 00:17)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Bir şekilim vardı onu axdardım tapammadım.
_memati...  _memati... [Off] (20.09.2017 / 00:30)
NeFesiM__oL, Onda sabah gelirem sizin mehleye biri var onun evini gosderersen yacwiliq etmiw olarsan )
**DeLi__BaL**  **DeLi__BaL** [Off] (20.09.2017 / 00:33)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
yatib oyandim..ne cox yatdim men
NeFesiM__oL  NeFesiM__oL [Off] (20.09.2017 / 00:34)
 Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..
_memati... (20.09.2017/01:30)
NeFesiM__oL, Onda sabah gelirem sizin mehleye biri var onun evini gosderersen yacwiliq etmiw olarsan )
Meni mehleye muxtar seçhmeyiblere)) oda qadın idi yazıgım geldi ona göre yoxsa ne işhime qalıb kim haranı axtarır)
Наверх  Cemi mesajlar: 22912

<< 1 ... 1481 1482 [1483] 1484 1485 ... 2292 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (104)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1101 / 733