Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Реssimist89 (04.02.2016/22:31)amin Allah qoysa yaxshi olar..her sheyin Xeyirlisi olar Allah qoysa..
Bu teklifini deyerlendirerem Inshallah,dua et yaxshi alinsin)
her agizda bir dua var..
milash (04.02.2016/22:31)Eybi yox,buyrulubki sebr insanin problemlerinin hellinin en son acharidir.itirdinse charesizlikden qurtulmarsan)
Реssimist89, Yazini gec oxudum daha dogrusu indi oxudum . Meslehet almaqdanda qachmishdim bayaq )ozum ozumle meslehetleshdim daha bir pille yaxshi oldu durumum )
Yaxshi olduguna sevindim yene)
Реssimist89 (04.02.2016/22:33)Minnetdaram. Bir anliq chox pis olmushdum. Duzdu hele yoluna qoymamisham. Ancaq ozumu dinlemeyi,ozume tesir etmeyi bacardim ve gordumki bu qeder problem etmeyim gereksizdir. En esas bele olmagim hech neyi deyishib yaxshiya dogru deyishe bilmez ,eksine.
Eybi yox,buyrulubki sebr insanin problemlerinin hellinin en son acharidir.itirdinse charesizlikden qurtulmarsan)Yaxshi olduguna sevindim yene)
milash (04.02.2016/22:38)oz ozunle dostsansa ne gozel)
Minnetdaram. Bir anliq chox pis olmushdum. Duzdu hele yoluna qoymamisham. Ancaq ozumu dinlemeyi,ozume tesir etmeyi bacardim ve gordumki bu qeder problem etmeyim gereksizdir. En esas bele olmagim hech
Arada men de danlayib cezalandiriram ozumu,mecbur ediremki sehvimi duzeldim)
Agilin problemin urek yaxshi hell edir.
Реssimist89 (04.02.2016/22:42)Raziyam) ozum ozume etdiyim ,ozum ozume verdyim rahatligi desteyi komeyi hech kim vere bilmir mene. Yeqin ozunu agilli hesab elemekdi bu olmayan yerden)
oz ozunle dostsansa ne gozel) Arada men de danlayib cezalandiriram ozumu,mecbur ediremki sehvimi duzeldim)Agilin problemin urek yaxshi hell edir.

milash (04.02.2016/22:45)Ele de olmalidida,kim insanin ozunden daha yaxshi kechirdiyi hissi ve ehtiyaci olani anlayarki)
Raziyam) ozum ozume etdiyim ,ozum ozume verdyim rahatligi desteyi komeyi hech kim vere bilmir mene. Yeqin ozunu agilli hesab elemekdi bu olmayan yerden)
Shablon teselliler ve umumi meslehetler verer hami)
Onu da deyimki her kes ozu ozun de basha dushe bilmir,sehvini qebul etmir,her etdiyini de duz sayir)
Реssimist89 (04.02.2016/22:49)Men onu bacarmiram. Ozume verdiyim cezani hechneden hech kimden gormemishem. Yaxshidir bu. Pis terefleride var
Ele de olmalidida,kim insanin ozunden daha yaxshi kechirdiyi hissi ve ehtiyaci olani anlayarki)Shablon teselliler ve umumi meslehetler verer hami)Onu da deyimki her kes ozu ozun de basha dushe bilmir,

milash (04.02.2016/22:54)pis terefleri nediki,maraqli geldi.
Men onu bacarmiram. Ozume verdiyim cezani hechneden hech kimden gormemishem. Yaxshidir bu. Pis terefleride var
<< 1 ... 152 153 [154] 155 156 ... 2292 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (104)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1160 / 1041