canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Hal hazirda ne fikilesirsen? ne haqda dushunursen?
Yagis_Qadin  Yagis_Qadin [Off] (11.10.2017 / 13:42)
Black_Attack (112017/14:40)
Ərün götdü bəs sənün layaqətün.qadunnuğun mənniyün?
Belke heckimle daniamiram?? Heckimle tanis olmuram..bele goturekde isleyirem is yerinde kisi is yoldaslarim var onlarla etikadan cixnamaq sertiyle bezen sohbet edirem.leyaqetsiz oluram?
Black_Attack  Black_Attack [Off] (11.10.2017 / 13:43)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Yagis_Qadin (112017/14:42)
Belke heckimle daniamiram?? Heckimle tanis olmuram..bele goturekde isleyirem is yerinde kisi is yoldaslarim var onlarla etikadan cixnamaq sertiyle bezen sohbet edirem.leyaqetsiz oluram?
İşdəyirsən məcburi şəraitdi.şdəmirsən və cata girisən səni məcbur edən var buna?)
Yagis_Qadin  Yagis_Qadin [Off] (11.10.2017 / 13:44)
Black_Attack (112017/14:41)
Və ya hec göt deyil .sənə deyir müdür işdiyirəm ama evdən cıxır gedir onun bunun qapısında gecəyə qədər fəhləlik edir övladı və sən ac qalmayasan və bunufa evdə bildirmir.onda necə edək.?
Bax bele deyim gelmek meqsedi var...gelin var gelib burda gece yasadiqlarini,yada yasamaq istediklerini deyir.gelin var,ehtiyaci olan sohbeti burda edir....tebiiki 50-50ye raziyammm....hemcinin evli kisi...burs giren evli kiside bunu demis olurki xanimim meni qane etmir
Yagis_Qadin  Yagis_Qadin [Off] (11.10.2017 / 13:45)
Black_Attack (112017/14:43)
İşdəyirsən məcburi şəraitdi.şdəmirsən və cata girisən səni məcbur edən var buna?)
Iki gundu burdayam,leyaqetsiz oldugumu dusundurecek neyse gormusenM
Black_Attack  Black_Attack [Off] (11.10.2017 / 13:47)
Yagis_Qadin (112017/14:44)
Bax bele deyim gelmek meqsedi var...gelin var gelib burda gece yasadiqlarini,yada yasamaq istediklerini deyir.gelin var,ehtiyaci olan sohbeti burda edir....tebiiki 50-50ye raziyammm....hemcinin evli k
Onu deyən kişi deyil peysərdi bu bir.
Sən niyə elə düşünürsən gəl belə deyək sən ərivə desən ki mən cata girirəm boş vaxtlarımda sənə dabro verər?
Black_Attack  Black_Attack [Off] (11.10.2017 / 13:48)
Yagis_Qadin (112017/14:45)
Iki gundu burdayam,leyaqetsiz oldugumu dusundurecek neyse gormusenM
İki gündü burdasan sənün gəlün olduğuvu bu gün bilirəm) və mən sənə desəmdəki sən bura girçəklə düz etmirsən sən mənə sağol düz deyirsən deyib burdan cıxıb ya başka niklə gələssən yadakı gedib başka cata girəssən)) ona görə mən sənə düz rdirsən deyirəm))
Yagis_Qadin  Yagis_Qadin [Off] (11.10.2017 / 13:55)
Black_Attack (112017/14:48)
İki gündü burdasan sənün gəlün olduğuvu bu gün bilirəm) və mən sənə desəmdəki sən bura girçəklə düz etmirsən sən mənə sağol düz deyirsən deyib burdan cıxıb ya başka niklə gələssən yadakı gedib başka c
Menin senden yada basqasindan qorxum yoxduki deyende cixim..men bura gelme niyetimi bilirem.heckimde deye bilmezki o qadin neyse artiq hereketi olub..kimleyse sexside sohbetim olmaz...burda gorunennen elave..bilmirem hansi gelin ne meqsedle girir..menim meqsedim ozumu mudafie etmekdi.qaldiki gelin oldugumu demeyede bilerdim..ve gelin olmayib qiz olsaydim yene eynibolardim
Black_Attack  Black_Attack [Off] (11.10.2017 / 13:56)
Yagis_Qadin (112017/14:55)
Menin senden yada basqasindan qorxum yoxduki deyende cixim..men bura gelme niyetimi bilirem.heckimde deye bilmezki o qadin neyse artiq hereketi olub..kimleyse sexside sohbetim olmaz...burda gorunennen
Ərün axşam gələndə deyə bilərsənki mən sən evdə oçmayanda fılan catda oluram darıxdığıma görə
Yagis_Qadin  Yagis_Qadin [Off] (11.10.2017 / 13:58)
Black_Attack (112017/14:56)
Ərün axşam gələndə deyə bilərsənki mən sən evdə oçmayanda fılan catda oluram darıxdığıma görə
Erim mene deye bilerki sen yanimda yox idin,bir qiza baxdim?
*_M_İ_L_A_Y_*  *_M_İ_L_A_Y_* [Off] (11.10.2017 / 13:58)
sabah yagis yagmasaydi gederdim xalam gile
Наверх  Cemi mesajlar: 22912

<< 1 ... 1540 1541 [1542] 1543 1544 ... 2292 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (104)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1119 / 603