Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack (11Belke heckimle daniamiram?? Heckimle tanis olmuram..bele goturekde isleyirem is yerinde kisi is yoldaslarim var onlarla etikadan cixnamaq sertiyle bezen sohbet edirem.leyaqetsiz oluram?2017/14:40)
Ərün götdü bəs sənün layaqətün.qadunnuğun mənniyün?
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Yagis_Qadin (11İşdəyirsən məcburi şəraitdi.şdəmirsən və cata girisən səni məcbur edən var buna?)2017/14:42)
Belke heckimle daniamiram?? Heckimle tanis olmuram..bele goturekde isleyirem is yerinde kisi is yoldaslarim var onlarla etikadan cixnamaq sertiyle bezen sohbet edirem.leyaqetsiz oluram?
Black_Attack (11Bax bele deyim gelmek meqsedi var...gelin var gelib burda gece yasadiqlarini,yada yasamaq istediklerini deyir.gelin var,ehtiyaci olan sohbeti burda edir....tebiiki 50-50ye raziyammm....hemcinin evli kisi...burs giren evli kiside bunu demis olurki xanimim meni qane etmir2017/14:41)
Və ya hec göt deyil .sənə deyir müdür işdiyirəm ama evdən cıxır gedir onun bunun qapısında gecəyə qədər fəhləlik edir övladı və sən ac qalmayasan və bunufa evdə bildirmir.onda necə edək.?
Black_Attack (11Iki gundu burdayam,leyaqetsiz oldugumu dusundurecek neyse gormusenM2017/14:43)
İşdəyirsən məcburi şəraitdi.şdəmirsən və cata girisən səni məcbur edən var buna?)
Yagis_Qadin (11Onu deyən kişi deyil peysərdi bu bir.2017/14:44)
Bax bele deyim gelmek meqsedi var...gelin var gelib burda gece yasadiqlarini,yada yasamaq istediklerini deyir.gelin var,ehtiyaci olan sohbeti burda edir....tebiiki 50-50ye raziyammm....hemcinin evli k
Sən niyə elə düşünürsən gəl belə deyək sən ərivə desən ki mən cata girirəm boş vaxtlarımda sənə dabro verər?
Yagis_Qadin (11İki gündü burdasan sənün gəlün olduğuvu bu gün bilirəm) və mən sənə desəmdəki sən bura girçəklə düz etmirsən sən mənə sağol düz deyirsən deyib burdan cıxıb ya başka niklə gələssən yadakı gedib başka cata girəssən)) ona görə mən sənə düz rdirsən deyirəm))2017/14:45)
Iki gundu burdayam,leyaqetsiz oldugumu dusundurecek neyse gormusenM
Black_Attack (11Menin senden yada basqasindan qorxum yoxduki deyende cixim..men bura gelme niyetimi bilirem.heckimde deye bilmezki o qadin neyse artiq hereketi olub..kimleyse sexside sohbetim olmaz...burda gorunennen elave..bilmirem hansi gelin ne meqsedle girir..menim meqsedim ozumu mudafie etmekdi.qaldiki gelin oldugumu demeyede bilerdim..ve gelin olmayib qiz olsaydim yene eynibolardim2017/14:48)
İki gündü burdasan sənün gəlün olduğuvu bu gün bilirəm) və mən sənə desəmdəki sən bura girçəklə düz etmirsən sən mənə sağol düz deyirsən deyib burdan cıxıb ya başka niklə gələssən yadakı gedib başka c
Yagis_Qadin (11Ərün axşam gələndə deyə bilərsənki mən sən evdə oçmayanda fılan catda oluram darıxdığıma görə2017/14:55)
Menin senden yada basqasindan qorxum yoxduki deyende cixim..men bura gelme niyetimi bilirem.heckimde deye bilmezki o qadin neyse artiq hereketi olub..kimleyse sexside sohbetim olmaz...burda gorunennen
Black_Attack (11Erim mene deye bilerki sen yanimda yox idin,bir qiza baxdim?2017/14:56)
Ərün axşam gələndə deyə bilərsənki mən sən evdə oçmayanda fılan catda oluram darıxdığıma görə
<< 1 ... 1540 1541 [1542] 1543 1544 ... 2292 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (104)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1119 / 603

2017/14:40)
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.