Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
DİN@R@***@@@ (11.02.2018/19:17)Dexlisiz oldu biraz,ama gülüm day sensende)))
Qareee gozler))))))
deyiş. NeFesiM__oL (11.02 /19:21) [1]
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
NeFesiM__oL (11.02.2018/19:21)Gulmesende olar )) demeyim o ki yaxwi qare gozler hamisindan qeweydi . Tutmadin prosda uzun uzadida yazmadimki tutarsan . Nese yazdim.evel axir)))
Dexlisiz oldu biraz,ama gülüm day sensende)))
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
DİN@R@***@@@ (11.02.2018/19:23)Men burda sima söhbeti eledim sen ağdan qaradan tutdun ee nese uygunlashmadıq))day gülmüyecem sensendee))
Gulmesende olar )) demeyim o ki yaxwi qare gozler hamisindan qeweydi . Tutmadin prosda uzun uzadida yazmadimki tutarsan . Nese yazdim.evel axir)))
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
Саделийимден истифаде етме! Mуреккеблийимде батарсан! |
Zeqqumagaci (11.02.2018/12:56)Onu da araşdiracam))))
Leyla@Quliyeva, bes bir bele taxil bizdeki hara gesir?
Bizimkiler mehsulu xammal kimi ucuz satib emal olunmuşunu baha alir.eleliye qalsa neft qaz ölkesiyik ama qaz yox hamisi satilir
YaSHaDiGiN YeRi CeNNeTe CeViRe BiLMiRSeNSe, QaCDiGiN HeR YeR CeHeNNeMDi.. |
<< 1 ... 1736 1737 [1738] 1739 1740 ... 2292 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (104)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2079 / 675

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..