💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
*SIRIUS* (11.05.2018/17:16)cox dusunende ateistlik yaranacaq sende de
Bir cumle bir xeyli zamandir beynimde firlanir"Yaratdigi bendesine eziyyet veren ALLAHami dua edim"bir ateistin ifadesi
*SIRIUS* (11.05.2018/17:16)Əziyyət nəyə deyirsən ? Misal çək buna cavab verə bilərəm.
Bir cumle bir xeyli zamandir beynimde firlanir"Yaratdigi bendesine eziyyet veren ALLAHami dua edim"bir ateistin ifadesi

*SIRIUS* (11.05.2018/17:16)dusunecek bir sey yoxdu Allah lin sinagidi ona garshi olan inami ona olan sedagetini olcmekcun...sinagi keceni sonda gozelde mukafatlandirir..insan var ilk balaca bir seyden sikayetlenir miz mizlanir Allaha qarshi cixir insanda var her ne problem olsada Allaha siginir sebr edir ..
*SIRIUS* (11.05.2018/17:26)Sualları cavabsiz qoymaqnan ,seytana lənət gondermeknən alınmaz bu iş, Quran oxu kəlməsi ilə başlayır, ağlına gələn suallar ,sənin ,mənim hamının beyninə gəlir.araşdırıb bir yol seçmək lazımdı. Ya Allahı qəbul edəcəksən sonda ya ateist olacaqsan.ozunu məcbur edib dindar olmaq ,din secmək kor koranə bir şeydi, nə Allaha lazımdı o nədə sənin ozunə.
Sarkazm*, Duzdur artiq ozum ozumden wubheleenirem duwunce terzimden sozlerimden weytana lenet