Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack (06Yehudi filan yazmiwamki anketimde mene olarin taktikasini deyirsen?2018/18:53)
Müsəlmansan qınamıram.yahudifən zaddan olsedün başka.ollar xırda köməkcün işığ ucu olduğda belə istifadə edirlər
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
SeSSiZSeMiRSiZZ (06Mənim adım Əlidi2018/18:55)
Yehudi filan yazmiwamki anketimde mene olarin taktikasini deyirsen?
yani əl tutmağ mənnən qalıb
Sadəcə bikef olduğuvu görqb əl tutmağ istədim
Anketündə yo yazmamısan ama yahufi olmağ 1 addım öndə olmağ deməkdir
Black_Attack (06Cox wad oldum cenab Eli.Meslwhetvize gore tewekkur.Men ele muselman olmagi en ali en yuksek bilirem.2018/18:58)
Mənim adım Əlidi yani əl tutmağ mənnən qalıbSadəcə bikef olduğuvu görqb əl tutmağ istədimAnketündə yo yazmamısan ama yahufi olmağ 1 addım öndə olmağ deməkdir
SeSSiZSeMiRSiZZ (06Dini təriqətə görə insanları dəyərləndirmirəm.anjelina coli xristiyandı narkamandı ama özünün xeyriyyə cəmiyyəti var hansıkı hər il afrikada müsəlman ölkələrinə yardım edit məsəlcün yani2018/18:59)
Cox wad oldum cenab Eli.Meslwhetvize gore tewekkur.Men ele muselman olmagi en ali en yuksek bilirem.
Black_Attack (06O elbette .Insan dinine irqine gore deyerlendirilmemelidir(biraz uzun soz olduye))2018/19:01)
Dini təriqətə görə insanları dəyərləndirmirəm.anjelina coli xristiyandı narkamandı ama özünün xeyriyyə cəmiyyəti var hansıkı hər il afrikada müsəlman ölkələrinə yardım edit məsəlcün yani
Insan sadece insanligina gore deyerlendirilmelidi.Sadece men oz dinimi yuksek bilirem .
deyiş. SeSSiZSeMiRSiZZ (06.06 /18:04) [1]
SeSSiZSeMiRSiZZ (06Yaxşı nəisə)2018/19:03)
O elbette .Insan dinine irqine gore deyerlendirilmemelidir(biraz uzun soz olduye))Insan sadece insanligina gore deyerlendirilmelidi.Sadece men oz dinimi yuksek bilirem .
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
<< 1 ... 1875 1876 [1877] 1878 1879 ... 2292 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (104)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2107 / 9100

2018/18:53)
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.