Haçansa geri bir gun geleceksennn Haçansa pewmanam soyleyeceksennn Deyecemki niye getdin? Bes onda ne deyeeceksennn? Bes onda ne deyeceksen? Geleceksen deyecksen darixmiwammm Ne qeder coooox Geleceksennnnn Deyecksenn bagiwla men deyecemm yoox
Menim bu yay umudlerim bogulduyar denizde Aglamagin ne xeyri var gozlerini temizde Urey birin sever sonra geder bawqasin tapar Cox sevenler ayrilib ayrildiq axirda bizde .
🏷 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
My rock is shinin' bright Benim rockım ışıl ışıl parlıyor Even if he ain't by my side Benim yanımda olmasa bile He makes sure that I glow Benim ışıldamamı sağlıyor I make sure everybody knows Bende herkese duruyorum
Mene hemishe danishan hereketler maraqli olur) Bax meselen mektub qutum baglidi,gunnerzinde 2 defe eyni adam anketime baxanda mektub qutusun achiram,chox vaxt mektub gelir.cavab yazib yene baglayiram) Ya meselen kimse xarizmaya ses verir,o deqiqe evezin chixmaga telesmirem,chunki ekser insanlar hormet edib ses verirler,sen de tez sesin qaytaran kimi eksine hormetsizlik kimi olur) Sonra meselen eger gordumseki bir movzuda iki insan tekrarlanmaq sherti ile bir birlerine minimum 2 sherh yaziblar men o movzuya yazmiramki rahat sozlerini yazsinlar bir birlerine) Ona gore menim kimi dushen birin gorende xosh olur mene hemishe.menim kimi dushunduyu uchun yox duzgun dushunduyu uchun)