Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Nə olduğunu anlamadan boşluq hiss edəcəksən hardasa
oralarda, dərində...
Qəribə
soyuq
qara boşluq tutacaq yerimi...
Bəlkə də qızmar bir yay günü
lezzet verəcək bu boşluğun sərini...
Ya sonra?
Payız gələndə?
Könlün üşüyəndə?...
Bir şam yandirarsan... işıqlandıracaq...
amma isitməyəcək həniri..
Bir gün itirəcəksən məni.
Şems muellimenin en sevdiyim şeri ...dusunurem hal hazirda...
nilli (12.02.2016/22:51)Men bikirdim sende nese var)))amma chox sheyi itirdin))cezaya dabro vermedin))
Bir gün itirəcəksən meni... adidən adi günlərin birində...Nə olduğunu anlamadan boşluq hiss edəcəksən hardasaoralarda, dərində...Qəribə soyuq qara boşluq tutacaq yerimi...Bəlkə də qızmar bir yay günü
SiSeRoN (12.02.2016/23:27)Men hec dabro istemedim axi haqqina gire belke verecek?)
Men bikirdim sende nese var)))amma chox sheyi itirdin))cezaya dabro vermedin))
ceza12 (12.02.2016/23:28)Uje senin nomrevi weklivi alib m3ktub qutusun bagkiyib seni dostlara atmaliydi)) bunlari etmeyibse demeli gecikib..
Men hec dabro istemedim axi haqqina gire belke verecek?)
SiSeRoN (12.02.2016/23:30)Meni gormeyen yaxinlasmayan her biri nese itirir onsuz))seklimideki girmemis olmaz yeqin yenede yarasig problem oldu((
Uje senin nomrevi weklivi alib m3ktub qutusun bagkiyib seni dostlara atmaliydi)) bunlari etmeyibse demeli gecikib..
ceza12 (12.02.2016/23:32)Hee neyniyek ee hamisi senin opelindi neudachni mashindi onu redd ele babat temalarin olacaq))
Meni gormeyen yaxinlasmayan her biri nese itirir onsuz))seklimideki girmemis olmaz yeqin yenede yarasig problem oldu((
<< 1 ... 199 200 [201] 202 203 ... 2292 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (104)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1157 / 883