canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Hal hazirda ne fikilesirsen? ne haqda dushunursen?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (02.10.2019 / 21:08)
1kimse (02.10.2019/11:38)
.essek.-ler ne danişmaği bacarmaz,ne de qanib qandirmaği .Qanacaği olsa elemez.Belke orani temizleyen onnan qat-qat yaxşi qadindi
Belkede orani temizleyen qadin ondan yaxwi qadindi ne demeydiki bu cumle?
Belkede ehtimal ikincisideki orani temizleyenin ewweye benzetdiyin insanla ne muqayisesi ola biler ki? Yeni o xadimecidi deye onu ewweye benzetdiyin insanla muqayise etdin.
Almaniyada cavan qewey qeweyqizlar ve Olduqca yarawiqli oglanlar kuceleri temizleyir. Ellerinde makkaw kimi birwey var eyilmemey ucun uzun makkawla siqaret bucoklarin yigirlar. Men dunyani gezdikde bawa duwdum ki, Svelizasiya duwunce terzidi, texnoloji kewvler dilan deyil. Bir cemiyyetde ki, insanlar kompleks icindedi, Filankes ariqdi acindan olur, ay nebilim o hambal iwdiyir, filankes wortik geyir kimi got got sohbetler eden cemiyyet, hec vaxt svelizasiyaya qowuvmayacaq. Million denede Million kimi pul yukleme aparati qurawdirlsalar ewwek kimi sindiracaqlar.
Almanlarda baxirsan
...
Ardını oxu >>
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (02.10.2019 / 21:11)
Bir Alman dostum var Maqistr oxuyur, demiwdi iwe duzelecem, soruwdum duzeldin iwe? Dedi He Ramin, Poctda mektu lwri dawiyacam velosipedle.
Soruwdum niye mehz ora? Deyir hem hava qebul etmiw olacam hem idman velosipedle, hemde pul qazanacam insanin yanawma terzine baxe. Bizde kuriere nem zibil kimi baxirlar ki, eeee o ne iwdi e kiwi iwi tap zad.
Hammi ele buzub gezir gotderine spicka copu girmir lovgaliqlarindan.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (02.10.2019 / 21:12)
Dinlediyiniz ucun cox saolun, sozu verirem siseron nikine.
__SoN_BaHaR__  __SoN_BaHaR__ [Off] (02.10.2019 / 21:26)
 Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım.
Yaşadığı müddetde her kes ''birini'' tapır..Ancaq ''bir-birini'' tapmaq her insana nəsib olmur....
**_AY_**  **_AY_** [Off] (02.10.2019 / 21:34)
__SoN_BaHaR__ (022019/22:26)
Yaşadığı müddetde her kes ''birini'' tapır..Ancaq ''bir-birini'' tapmaq her insana nəsib olmur....
★★★★★
**_AY_**  **_AY_** [Off] (02.10.2019 / 21:34)
-Qarşılıqlı olmayan məhəbbət qışda yağan yağış kimidir, soyuqdan, palçıqdan başqa bir şey verməz...

Bunu...
Taksi_V_Ray  Taksi_V_Ray [Off] (02.10.2019 / 22:03)
_K_O_T_İ_K_ (022019/22:12)
Dinlediyiniz ucun cox saolun, sozu verirem siseron nikine.
Day her weyi dedin..demeli birinde men deyim medeniyyete aid..amerikada bir insanla daniwiram goruntulu..parkda oturub New York sheherinde..bir nefer gordumki arxada iti gwzdirir ve eyiyli nese pakete qoydu..dedimki nedir dediki it parkda batirdi onun necisi kluka qoyub atacaq zibil qabija meettel qaldimki dogurdan beledir..dediki bura parkdir hami dincelmeye gelir kiminse itinin paxuna ayagi batmamalidir..ve kim it saxlayirsa hami bele edir..dedimki inanmiram bunda sonra 50 ilde yawayib bakida o gunh gorum
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (02.10.2019 / 22:06)
Taksi_V_Ray (022019/23:03)
Day her weyi dedin..demeli birinde men deyim medeniyyete aid..amerikada bir insanla daniwiram goruntulu..parkda oturub New York sheherinde..bir nefer gordumki arxada iti gwzdirir ve eyiyli nese paket
Istisnalar umumi qaydalari pozmur.
1 il evvel Azerbaycanda kuce itlerin yigib diri diri yandirdilar.
Butun dunyada wok yaratmiwdi bu, hami bu vandalizmden daniwirdi.
Taksi_V_Ray  Taksi_V_Ray [Off] (02.10.2019 / 22:09)
_K_O_T_İ_K_ (022019/23:06)
Istisnalar umumi qaydalari pozmur.1 il evvel Azerbaycanda kuce itlerin yigib diri diri yandirdilar. Butun dunyada wok yaratmiwdi bu, hami bu vandalizmden daniwirdi.
Yox yeni orda ayaqqabi geyinen insanla adice ite olan reftari dedim))) onun ailesinde ite olunan munasibet yoxdur
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (02.10.2019 / 22:11)
Taksi_V_Ray (022019/23:09)
Yox yeni orda ayaqqabi geyinen insanla adice ite olan reftari dedim))) onun ailesinde ite olunan munasibet yoxdur
Onun cerimesi var avropadada amerikadada.
Oncun medeni oldun olmadin elemelisen.
Наверх  Cemi mesajlar: 22891

<< 1 ... 2210 2211 [2212] 2213 2214 ... 2290 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (104)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4250 / 1438