canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Hal hazirda ne fikilesirsen? ne haqda dushunursen?
___Laura___  ___Laura___ [Off] (13.04.2016 / 00:42)
 °°°°HeR KeS eYNi SeVMeZ. KiMi QuRuRuNuN CaTDiGi QeDeR.. KiMiSiDe oMRuNuN°°°°
KoNCeNo (13.04.2016/01:39)
Oldu olmadi mecbur yeSen cani gune nece defe yeyirsen?)))
Mecbur sufreye chagirmasalar yemek yadima dushmur.
Evde hech kim olmayanda gunde bir defe oda ayaq ustu.Hele yemek bishirmek mene qalsa hec
Amma vaxt var idi ishtahimi kese bilmirdim
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (13.04.2016 / 00:48)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
___Laura___ (13.04.2016/01:42)
Mecbur sufreye chagirmasalar yemek yadima dushmur.Evde hech kim olmayanda gunde bir defe oda ayaq ustu.Hele yemek bishirmek mene qalsa hec Amma vaxt var idi ishtahimi kese bilmirdim
Ozum olum evveller men ikilik taxta idim sonra mende prablemler yarandi hormonol pozuntu oldu nese mualice aldim uzun muddet xeyri olmadi sonra emeliyyat oldum neysede yeni meni dermanlar kokeltdi agiz dayanmadi o bu bele davam edir)))) sen biraz c vitamini vurdur istahin acilsin yemesen senden ne olar immunitetin zeifleyer xesdelikler taparsan
___Laura___  ___Laura___ [Off] (13.04.2016 / 00:54)
KoNCeNo (13.04.2016/01:48)
Ozum olum evveller men ikilik taxta idim sonra mende prablemler yarandi hormonol pozuntu oldu nese mualice aldim uzun muddet xeyri olmadi sonra emeliyyat oldum neysede yeni meni dermanlar kokeltdi agi
Mende evvel kok idim.Sonradan tanilmacaq qeder aruxladim.Sen dermanlardan sonra kokeldin )Menide xestelikler ariqlatdi ) S , m de vallah komek etmir (
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (13.04.2016 / 00:58)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
___Laura___ (13.04.2016/01:54)
Mende evvel kok idim.Sonradan tanilmacaq qeder aruxladim.Sen dermanlardan sonra kokeldin )Menide xestelikler ariqlatdi ) S , m de vallah komek etmir (
Birden bire o qeder ariqlamisansa hekime getde prableminin kokun tap men seni etrafdan izleyirem ele bil heyatdan kusmusen cox soyuqsan esebisen duzdu mende esebiyem amma sen aqressiyavi etrafada oturursen ozuvu menfi enerji ile cox yuklemisen belkede ozun hiss elemirsen amma etrafdan ele gorunur aptimist ol biraz bos vermeyi oyren vecsiz ol biraz)))
___Laura___  ___Laura___ [Off] (13.04.2016 / 01:05)
KoNCeNo (13.04.2016/01:58)
Birden bire o qeder ariqlamisansa hekime getde prableminin kokun tap men seni etrafdan izleyirem ele bil heyatdan kusmusen cox soyuqsan esebisen duzdu mende esebiyem amma sen aqressiyavi etrafada otur
He bilirem.Bezi sheylere vecsiz olmaq olmurda..
Uje men beleyem ee deyishe bilmerem ) Ozum insanlardan chox vaxt qachiram )
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (13.04.2016 / 01:09)
___Laura___ (13.04.2016/02:05)
He bilirem.Bezi sheylere vecsiz olmaq olmurda..Uje men beleyem ee deyishe bilmerem ) Ozum insanlardan chox vaxt qachiram )
Sen ozuvu nece deyim uje bu nota koklemisen amma deyis prablemsiz derdsiz insan yoxdu amma ele derdivi alib basiva yasamaqda yasamaq deyil sen ozuvu bu depressiyadan cixarmasan hec kim sene komek etmeyecek get gede hamida senden uz donderecek incime amma fakt beledi
___Laura___  ___Laura___ [Off] (13.04.2016 / 01:13)
KoNCeNo (13.04.2016/02:09)
Sen ozuvu nece deyim uje bu nota koklemisen amma deyis prablemsiz derdsiz insan yoxdu amma ele derdivi alib basiva yasamaqda yasamaq deyil sen ozuvu bu depressiyadan cixarmasan hec kim sene komek etme
Incimirem ) Chalisaram
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (13.04.2016 / 01:15)
___Laura___ (13.04.2016/02:13)
Incimirem ) Chalisaram
Mutleq ugurlar
FuLLiTo  FuLLiTo [Off] (13.04.2016 / 01:40)
Astenik və piknik tip insanar var və bu tiplərin öz əlamətləri var . Qabırga sonluqununun iti və ya kor bucaq şəklində olması , üz quruluşunun dairəvi , yumurtavari , ütüşəkilli olması və s. ) Bir insan astenik tipdirsə nə qədər kökəlməyə çalışsa da nəticədə hər hansı bir xəstəlik tapıb yenidən arıqlayacaq . Piknik tiplər isə əksinə nə qədər arıqlamaqa çalışsa da tədricən kökələcək . Ona görə də özünüzü zorlamayın . Sadəcə formada qalmaq üçün daim çalışın . )
Karizmatik1  Karizmatik1 [Off] (13.04.2016 / 01:54)
kaw bir banke qrmizi murebbe olaydi. Ustu ortulu yaziram bawa duwen duwdu mence.
Наверх  Cemi mesajlar: 22912

<< 1 ... 506 507 [508] 509 510 ... 2292 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (104)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1121 / 327