Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
_charli (14.05.2016/23:12)Chunki sinir sistemi ile baglidir duz deyir. Sene deseki tam sagaldacam inanma. Onun tam mualicesi yoxdurhekime getmiwdim vitamin filan yazmiwdi.Ele ilk suali o oldu"esebisen?"
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
milash (14.05.2016/23:15)Billem onsuz.mualice komek etmedi elede.bu vaxtlar lap cox terleyir
Chunki sinir sistemi ile baglidir duz deyir. Sene deseki tam sagaldacam inanma. Onun tam mualicesi yoxdur
_charli (14.05.2016/23:16)Ushaqlar uchun olan prisipkadan al vur ovucuna. Ovucun terlemeyi ozude eseb yaradir
Billem onsuz.mualice komek etmedi elede.bu vaxtlar lap cox terleyir
Kakтus və Lavinia |
DerSkiY_ (14.05.2016/23:25)Urey zeif olan adamlarda olur esasen, birda esebi adamlarda, mendede olur
elin ici terlemeyi esebden imiw?mende deyirem neden olur
milash (14.05.2016/23:19)Men axi esebi dorem.sakit adamam
Ushaqlar uchun olan prisipkadan al vur ovucuna. Ovucun terlemeyi ozude eseb yaradir
_charli (14.05.2016/23:28)Sinir sistemi esebi olmaq demek deyil.Oda orqanizmde bir sistemdir (sumuk sistemi,qan damar sistemi kimi) Ovuclarin terlemesi o demek deyil sen esebisen. Yeni sinir siteminin patalogiyasidir. Dedimki ovucun nem,terli olmasi hemin adami qiciqlandirib esebi ede bilir
Men axi esebi dorem.sakit adamam
milash (14.05.2016/23:32)Yaqinki
Sinir sistemi esebi olmaq demek deyil.Oda orqanizmde bir sistemdir (sumuk sistemi,qan damar sistemi kimi) Ovuclarin terlemesi o demek deyil sen esebisen. Yeni sinir siteminin patalogiyasidir. Dedimki
Kakтus və Lavinia |
Eksperd (14.05.2016/23:27)dehwetdie mende terleme telefon elimde elece su olure he urey zeifliyide var mende esebde bunu bilmirdim
Urey zeif olan adamlarda olur esasen, birda esebi adamlarda, mendede olur
<< 1 ... 610 611 [612] 613 614 ... 2292 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (104)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1119 / 406

hekime getmiwdim vitamin filan yazmiwdi.Ele ilk suali o oldu"esebisen?"
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu!