Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
KoNCeNo (09Sen sakit deyanmada dilin çürüsün)))2016/14:59)
Bayaq magazaya bir gelin gelib nese alis veris edir indi eline xurma goturub o terefine baxir bu terefine baxir qiza dediki tezedi bu?mende qayitdim dedim ki,yox perivulla yuyulub teze kimi gorunur.lo
KoNCeNo (09Olmuyesen seni. Mende de olur ele atmacaalar ,,))2016/14:59)
Bayaq magazaya bir gelin gelib nese alis veris edir indi eline xurma goturub o terefine baxir bu terefine baxir qiza dediki tezedi bu?mende qayitdim dedim ki,yox perivulla yuyulub teze kimi gorunur.lo
KoNCeNo (09[B]o nediki qaqa cani o gun birsi 3 manattix cin kontur isdedi.deyir srokuna bax))men heyatim boyu ele wey gormemiwdim.yawli qadindi.deyrem buna ne srok.deyir bala vaxti kecer birden bax)goturdu baxdi srokuna aldi konturu[/b]2016/14:59)
__QiZzz BaZzz__ (09hele cox sey esideceykee))))))))))2016/15:54)
[B]o nediki qaqa cani o gun birsi 3 manattix cin kontur isdedi.deyir srokuna bax))men heyatim boyu ele wey gormemiwdim.yawli qadindi.deyrem buna ne srok.deyir bala vaxti kecer birden bax)goturdu baxdi
Мы были вместе - я забыл весь мир... |
Konullulere imzaminatim!
InwiAllah!!!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
<< 1 ... 647 648 [649] 650 651 ... 2292 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (104)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1144 / 964

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
2016/14:59)