Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
MiLYoNDa1oQLaN (15.07.2016/03:08)Birden bire ozunuze niye goturursuzee sizde??
Seher aydınlaşdırram görüm bu Qız kime dedi tupoy, belke heç bizle deil, indi sakitliyimi pozmuram, yeqin yazd8ğmı oxuyacağ aydınlığ getirer buna, xoşlamadığm şeydi bu neise gedim yatım,
Sen voobwe ozune goturmeli deyilsen.. hormet elediyim forumculardansan.. Kotik senede aid deyil.. Kimese desem pram unvanina yazaram, hecvaxt uztunuze alinmayin.. geceni xeyre..
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (15.07.2016/03:10)ayblee tutmusane söbete meni, seher yuxudan duranda yada salacam seni
Camaat Sevgilisnden yazir Sende Meni soxuwdurmusan ortaya ki,sennende deyirem tanimiramda
) miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
HaRMoNY (15.07.2016/03:12)Kotikle men yazşırdımda sende gelip ele şerh yazdun nemm anlaşılmazlığ çıxdı, neise
Birden bire ozunuze niye goturursuzee sizde?? Sen voobwe ozune goturmeli deyilsen.. hormet elediyim forumculardansan.. Kotik senede aid deyil.. Kimese desem pram unvanina yazaram, hecvaxt uztunuze al
MiLYoNDa1oQLaN (15.07.2016/03:12)Dedim menen deyil
ayblee tutmusane söbete meni, seher yuxudan duranda yada salacam seni)
Uduzdun xixi 
MiLYoNDa1oQLaN (15.07.2016/03:14)He eybi yoxdu.. yaxwi ki, soruwdun.. fikir vermeden yazdim.. xow sohbetler size dostlar..
Kotikle men yazşırdımda sende gelip ele şerh yazdun nemm anlaşılmazlığ çıxdı, neise
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (15.07.2016/03:15)Get qıçıvı qaldır yat day), anlaşılmazlığmş)
Dedim menen deyilUduzdun xixi
MiLYoNDa1oQLaN (15.07.2016/03:17)Bir neferi gozluyurem Yatsin mende Yatacam )
Get qıçıvı qaldır yat day), anlaşılmazlığmş)
Sen kiwi iwine qariwma

_K_O_T_İ_K_ (15.07.2016/03:20)Sen hele ordasan?)
Bir neferi gozluyurem Yatsin mende Yatacam )Sen kiwi iwine qariwma
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
<< 1 ... 750 751 [752] 753 754 ... 2292 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (104)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1096 / 1643

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine