Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Inci-cicek (12Gor neyneyirsen))padarkan mende)2016/10:48)
Ehtiyac yoxdu. Ozum ))))
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
Elave edilmiş fayıl: (177.7 kb.)
Yüklenib: 563 defe.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
KoNCeNo (13Men olsam o arvada deyerdim qeseng sozler))bidefe maqazinde menim yanimda usaqi anasi nece vurdusa elinden basdadi dannamaqa kobudlugnan.ozumu saxliyammadim bir iki soz dedim az qala dalasaq))xalam qizi imkan vermedi)2016/00:32)
Deyirem Tanrinin meslehetine wukur gunorta magazanin qabagindan bir dilenci kecir biri kureyindedi biride arxada qalib anasi iti addimlarla gedir usaq qalib dalda nece aglayir cata bilmir gordu cata b
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (13Men iceriden baxirdim hem yolun o terefi idi yolda olsaydim hecne demeseydimde en azindan usaqi goturub anasina aparardim yaziqim nece geldi Allah haqqi usaga onun gunahi nedi esi bele analari gorende ana sozu menasin itirirde2016/00:35)
Men olsam o arvada deyerdim qeseng sozler))bidefe maqazinde menim yanimda usaqi anasi nece vurdusa elinden basdadi dannamaqa kobudlugnan.ozumu saxliyammadim bir iki soz dedim az qala dalasaq))xalam qi
<< 1 ... 875 876 [877] 878 879 ... 2292 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (104)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1079 / 3787

2016/10:48)
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..