canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Hal hazirda ne fikilesirsen? ne haqda dushunursen?
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (12.10.2016 / 23:41)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge, Hem nese demek olmur deyir usaq menim ozum bilerem gerek veresen agiz agiza oda emele gelmir
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge  Sessiz_Kucede_Tek_Kolge [Off] (12.10.2016 / 23:43)
KoNCeNo (132016/00:40)
Men iceriden baxirdim hem yolun o terefi idi yolda olsaydim hecne demeseydimde en azindan usaqi goturub anasina aparardim yaziqim nece geldi Allah haqqi usaga onun gunahi nedi esi bele analari gorende
Hee menimde usaqlara hazigim gelir.baxa bilmirsen sebrin catmir dogma usaqi dogub dunyaya getirmek şert deyil.eleleri cetin basa duse
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (12.10.2016 / 23:46)
 ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
Beyin yorgunculugu var biraz..
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (12.10.2016 / 23:48)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
gulmeli videolar))))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (12.10.2016 / 23:50)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (132016/00:43)
Hee menimde usaqlara hazigim gelir.baxa bilmirsen sebrin catmir dogma usaqi dogub dunyaya getirmek şert deyil.eleleri cetin basa duse
Men vobse usaglara qarsi cox hessasam yegane nazi ile oynadigim varliqdi usaqlar)
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (12.10.2016 / 23:51)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
KoNCeNo, üreyiyumşağ pişiyim menim
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge  Sessiz_Kucede_Tek_Kolge [Off] (12.10.2016 / 23:52)
KoNCeNo (132016/00:50)
Men vobse usaglara qarsi cox hessasam yegane nazi ile oynadigim varliqdi usaqlar)
))))Mende eleyem.hara gedirem usaqlar yapışir eteyimden))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (12.10.2016 / 23:57)
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (132016/00:52)
))))Mende eleyem.hara gedirem usaqlar yapışir eteyimden))
Usaqla qoca eynidi kim xos uz gosterirse onu sevir ona gedir acigi deyim qocanin nazi ile oynamaga sebrim catmaz catmirda nenem gelende nervilerim pozulur)))))amma bacimin qizi gelende dincelirem rahatliq gelir deyim sakit usaqdi yoxaa mene olmazin ziyanin vurub birinden yadigar qelemim vardi adimi yazdirmisdi ustune illerle saxlayirdim onu sindirdi,sonra bir deri penceyimi dograyib defelerle pudrami vurub yere mehv eleyib dinmemisem Allah butun balalari qorusun olmayanlarada qismet etsin nese cox danisdim))
*__OnLy_giRL__*  *__OnLy_giRL__* [Off] (13.10.2016 / 00:26)
Yemek
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (13.10.2016 / 05:58)
KoNCeNo (132016/00:32)
Deyirem Tanrinin meslehetine wukur gunorta magazanin qabagindan bir dilenci kecir biri kureyindedi biride arxada qalib anasi iti addimlarla gedir usaq qalib dalda nece aglayir cata bilmir gordu cata b
inan Konci son ilde uc aile dagilir uwaq usde uzaq qohumda. Bele weyleri gorende direm ay Allah ozun bilen meslehetti amma onlar pis ana olacaqdilarki uwaqlari olmjr. Beleleri ora bira kuceye atir
Наверх  Cemi mesajlar: 22912

<< 1 ... 876 877 [878] 879 880 ... 2292 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (104)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1079 / 3787