Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Inci-cicek (08.11.2016/09:31)yooo bir stekan limonlu su icib qayidib uzanmişam)))
Hele zavtrak elememisenki?
~Aykam~ (08.11.2016/09:35)Men olsedim uje bezsoznanie qalmiwdim orda
yooo bir stekan limonlu su icib qayidib uzanmişam)))

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Inci-cicek (08.11.2016/09:39)oyreşmişem men )))))) evvel ele idim durdum ilk işim yemekiydi yoxsa esirdim sonra oyreşdim
Men olsedim uje bezsoznanie qalmiwdim orda
~Aykam~ (08.11.2016/09:50)He men de eleyem. Tem boleeee limon
oyreşmişem men )))))) evvel ele idim durdum ilk işim yemekiydi yoxsa esirdim sonra oyreşdim

Inci-cicek (08.11.2016/09:51)deyiremde yavaş yavaş oyrendim yeni vaxtlar başim agriyirdi ac qalanda ya limon yeyende sonra burda ermeni gurcusu var o dediki Moskvada yaşiyan hergun limon yemelidi ya suya damcilat yoxsa burda her xestelik var ozude havasi pisdi ondan sonra oyretdim ozumu
He men de eleyem. Tem boleeee limon
Bilmjrem sous biwirim yoxsa sebzi
Inci-cicek (08.11.2016/10:33)sous et nece edirsen?
Yaxwi elirsen.Bilmjrem sous biwirim yoxsa sebzi
~Aykam~ (08.11.2016/11:17)Hec adi soganca coooox xirda toz kimi sogan dogriram. Pomidor biber ozum hazirldigim pastadan bir cay qawidi vurrM. Amma yayada pimidor biber. Adam.var hemen pastaya kok de vurur. Ele de elemiwem. Yaxwi cixir. Kartof balacadisa buyov boyukduse ten bolurem uzunsov. Etinde kartofunda bu sogancada firladiram. Sonra bulyonu elave edirem. Amma onceden etin suyun az qoyurM. Sosusda su az olmalidu.
sous et nece edirsen?
Inci-cicek (08.11.2016/11:20)He mende pacti ele edirem . Mamada pastani ozu hazirliyir markofdu biberdi pomidordu hamisindan bişirir qarişdirir sonda.
Hec adi soganca coooox xirda toz kimi sogan dogriram. Pomidor biber ozum hazirldigim pastadan bir cay qawidi vurrM. Amma yayada pimidor biber. Adam.var hemen pastaya kok de vurur. Ele de elemiwem. Yax
~Aykam~ (08.11.2016/09:35)Men de ele edirem.hele arada sodali su içib uzanirdim
yooo bir stekan limonlu su icib qayidib uzanmişam)))
<< 1 ... 935 936 [937] 938 939 ... 2292 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (104)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1083 / 10837

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...