💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
SiSeRoN (18.11.2018/21:40)Sen de sey elem de )
Ele gire bilmeyeceksen bir az sag terefden gotur)))
MoNaCo_FrAnCe (18.11.2018/21:42)Hemin pavaraotlarda senin kimileri uchun znak qoymuwam)
Mawallah o qeder pavarotlarda olmusanki herweyi inceliyine kimi ezberlemisen))ama ozunde gozel bilirsenki men burda bir Allahin quluna o meqsedle nese rey bildirmirem)
MoNaCo_FrAnCe (18.11.2018/21:40)He sorry
Love_iS_EMPTY, Hecne demedim axi sene..men o qiza unvanlamiwdim o sozu..seninle ne iwim..birazda daha diqqetli ol oxuyanda
SiSeRoN (18.11.2018/21:44)Menim kimiler ama senin kimilerin heyatda var oldugu yaratdigi ya dediyi hecneyle maraqlanmir"-kimi terzde cvb da vere bilerdim ama ozuvu yaxsi hiss eletdirirse mene soz catdirmaq ele olsun )en azinan menim sayemde olur))
Hemin pavaraotlarda senin kimileri uchun znak qoymuwam)Yox ee sen bahali heyat yawayan adamsan)) ozuvu biznen bir eleme)) sen kim biz kim))
MoNaCo_FrAnCe (18.11.2018/21:46)Sen ol babat kayfdayam sen dediklerini beynim sobrajat elemir..nese ureyunde mene qarwi xal qalibsa bakiya gelim deyersen ..bu deq o kayfda dorem
Menim kimiler ama senin kimilerin heyatda var oldugu yaratdigi ya dediyi hecneyle maraqlanmir"-kimi terzde cvb da vere bilerdim ama ozuvu yaxsi hiss eletdirirse mene soz catdirmaq ele olsun )en azinan
SiSeRoN (18.11.2018/21:48)Hemiwe kayflarda) yoo hecbir derdim yoxdu senle(heckimlede) ye ic eylen.istediyin qeder atmaca de)3gunluk heyatdi)
Sen ol babat kayfdayam sen dediklerini beynim sobrajat elemir..nese ureyunde mene qarwi xal qalibsa bakiya gelim deyersen ..bu deq o kayfda dorem
MoNaCo_FrAnCe (18.11.2018/21:51)Döy onu)))))
Hemiwe kayflarda) yoo hecbir derdim yoxdu senle(heckimlede) ye ic eylen.istediyin qeder atmaca de)3gunluk heyatdi)